×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Buchta z jablek

Další recepty a články

Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do...
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové...
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a...
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem

Buchta z jablek

Co budete potřebovat

300 g polohrubé mouky
300 g krupicového cukru
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
600 ml mléka
80 g másla, rozpuštěného
2 vejce
300 g jablek, oloupaných a nastrouhaných
tuk na vymazání
Na polevu
150 g cukru
50 g másla, rozpuštěného
1 lžíce kakaa

Jak na to?

Všechny přísady důkladně smíchejte do hladkého řídkého těsta. Nechte chvilku odpočívat a zapněte troubu na 180 °C.
Plech vyložte pečicím papírem, vymažte ho trochou tuku a těsto rovnoměrně rozetřete.Pečte 15 minut, až povrch zezlátne.
Je čas na polevu. Smíchejte cukr, máslo a kakao, pak pomalu vlijte 2 lžíce vody, pečlivě vše spojte.
Upečenou buchtu nechte trochu zchladnout, potom ji potřete polevou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Buchta z jablek

Dezert Snadné Sladká jídla Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 4 (94)

Co budete potřebovat

300 g polohrubé mouky
300 g krupicového cukru
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
600 ml mléka
80 g másla, rozpuštěného
2 vejce
300 g jablek, oloupaných a nastrouhaných
tuk na vymazání
Na polevu
150 g cukru
50 g másla, rozpuštěného
1 lžíce kakaa

Jak na to?

Všechny přísady důkladně smíchejte do hladkého řídkého těsta. Nechte chvilku odpočívat a zapněte troubu na 180 °C.
Plech vyložte pečicím papírem, vymažte ho trochou tuku a těsto rovnoměrně rozetřete.Pečte 15 minut, až povrch zezlátne.
Je čas na polevu. Smíchejte cukr, máslo a kakao, pak pomalu vlijte 2 lžíce vody, pečlivě vše spojte.
Upečenou buchtu nechte trochu zchladnout, potom ji potřete polevou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Levandulové sušenky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Borůvkový dezert do skleničky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Ledové borůvkové müsli tyčinky
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem
Pudink s malinami a jogurtem

Inspirujte se podobnými recepty