×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Buchta z jablek

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Buchta z jablek

Co budete potřebovat

300 g polohrubé mouky
300 g krupicového cukru
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
600 ml mléka
80 g másla, rozpuštěného
2 vejce
300 g jablek, oloupaných a nastrouhaných
tuk na vymazání
Na polevu
150 g cukru
50 g másla, rozpuštěného
1 lžíce kakaa

Jak na to?

Všechny přísady důkladně smíchejte do hladkého řídkého těsta. Nechte chvilku odpočívat a zapněte troubu na 180 °C.
Plech vyložte pečicím papírem, vymažte ho trochou tuku a těsto rovnoměrně rozetřete.Pečte 15 minut, až povrch zezlátne.
Je čas na polevu. Smíchejte cukr, máslo a kakao, pak pomalu vlijte 2 lžíce vody, pečlivě vše spojte.
Upečenou buchtu nechte trochu zchladnout, potom ji potřete polevou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Buchta z jablek

Dezert Snadné Sladká jídla Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 3 (128)

Co budete potřebovat

300 g polohrubé mouky
300 g krupicového cukru
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
600 ml mléka
80 g másla, rozpuštěného
2 vejce
300 g jablek, oloupaných a nastrouhaných
tuk na vymazání
Na polevu
150 g cukru
50 g másla, rozpuštěného
1 lžíce kakaa

Jak na to?

Všechny přísady důkladně smíchejte do hladkého řídkého těsta. Nechte chvilku odpočívat a zapněte troubu na 180 °C.
Plech vyložte pečicím papírem, vymažte ho trochou tuku a těsto rovnoměrně rozetřete.Pečte 15 minut, až povrch zezlátne.
Je čas na polevu. Smíchejte cukr, máslo a kakao, pak pomalu vlijte 2 lžíce vody, pečlivě vše spojte.
Upečenou buchtu nechte trochu zchladnout, potom ji potřete polevou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty