ReceptyValašský frgál s podmáslím a rybízem
Albert logo
  • Valašský frgál s podmáslím a rybízem

Valašský frgál s podmáslím a rybízem

Valašský frgál s podmáslím a rybízem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Dezert

Ingredience

Složení
10 porcí
  • Mouka hladká 200 g
  • Mouka polohrubá 50 g
  • Sůl
  • Droždí čerstvé 15 g
  • Cukr moučkový 180 g
  • Podmáslí 125 g
  • Vejce 5 ks
  • Citron BIO 1 ks
  • Máslo 100 g
  • Tvaroh tučný v kostce 500 g
  • Pudink vanilkový 2 plž
  • Rum 1 plž
  • Mouka hrubá 60 g
  • Cukr krupicový 60 g
  • Rybíz červený 250 g
  • Mouka hladká 200 g
  • Mouka polohrubá 50 g
  • Sůl
  • Droždí čerstvé 15 g
  • Cukr moučkový 180 g
  • Podmáslí 125 g
  • Vejce 5 ks
  • Citron BIO 1 ks
  • Máslo 100 g
  • Tvaroh tučný v kostce 500 g
  • Pudink vanilkový 2 plž
  • Rum 1 plž
  • Mouka hrubá 60 g
  • Cukr krupicový 60 g
  • Rybíz červený 250 g
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.