×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Buchta papoušek

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Buchta papoušek

Co budete potřebovat

5 vajec + 1 Hera
300 g cukru
300 g polohrubé mouky + na vysypání
1 smetana ke šlehání
1 sáček vanilkového cukru
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
3 sáčky pudinkového prášku, každý s jinou příchutí

Jak na to?

Ze všech přísad až na pudinkový prášek smíchejte řidší těsto. Těsto rozdělte do 3 misek a do každé části vmíchejte 1 sáček pudinkového prášku.
Rozehřejte troubu na 180 °C. Plech vymažte trochou tuku a vysypte moukou. Menší naběračkou pak nabírejte střídavě z každé misky a těsto lijte na plech tak, aby bylo hezky strakaté.
Buchtu dejte péct, hotová bude za 10–15 minut. Nechte vychladnout, nakrájejte a na míse pocukrujte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Buchta papoušek

Dezert Snadné Sladká jídla Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 4 (33)

Co budete potřebovat

5 vajec + 1 Hera
300 g cukru
300 g polohrubé mouky + na vysypání
1 smetana ke šlehání
1 sáček vanilkového cukru
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
3 sáčky pudinkového prášku, každý s jinou příchutí

Jak na to?

Ze všech přísad až na pudinkový prášek smíchejte řidší těsto. Těsto rozdělte do 3 misek a do každé části vmíchejte 1 sáček pudinkového prášku.
Rozehřejte troubu na 180 °C. Plech vymažte trochou tuku a vysypte moukou. Menší naběračkou pak nabírejte střídavě z každé misky a těsto lijte na plech tak, aby bylo hezky strakaté.
Buchtu dejte péct, hotová bude za 10–15 minut. Nechte vychladnout, nakrájejte a na míse pocukrujte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty