Brusketa s koprovým pestem
Ingredience
6 | plátků chleba |
olivový olej + na pomazání chlebů a špízů | |
600 g | cherry rajčátek |
250 g | mozzarelly |
NA KOPROVÉ PESTO | |
hrst koprových výhonků | |
hrst bazalkových lístků | |
1 | lžíce pažitky, nasekané |
20 g | parmazánu, nastrouhaného najemno |
80 ml | extra panenského olivového oleje |
sůl a čerstvě mletý pepř |
Postup přípravy
Rozehřeju grilovací pánev nebo venkovní gril. Než se rozehřeje, připravím si pesto. Kopr, bazalku, pažitku, parmazán, olivový olej, sůl a pepř umixuju najemno.
Každý plátek chleba z obou stran lehce pomažu olivovým olejem a opeču dokřupava. Trvá to asi minutu z každé strany.
Cherry rajčátka navléknu na grilovací jehlu, lehce pomažu olivovým olejem a opékám, až jsou puchýřkaté a hodně opečené.
Chleby pokladu natrhanou mozzarellou, ozdobím rajčátky a koprovým pestem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY