×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Brusketa s koprovým pestem

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Brusketa s koprovým pestem

Co budete potřebovat

6 plátků chleba
olivový olej + na pomazání chlebů a špízů
600 g cherry rajčátek
250 g mozzarelly
NA KOPROVÉ PESTO
hrst koprových výhonků
hrst bazalkových lístků
1 lžíce pažitky, nasekané
20 g parmazánu, nastrouhaného najemno
80 ml extra panenského olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Rozehřeju grilovací pánev nebo venkovní gril. Než se rozehřeje, připravím si pesto. Kopr, bazalku, pažitku, parmazán, olivový olej, sůl a pepř umixuju najemno.
Každý plátek chleba z obou stran lehce pomažu olivovým olejem a opeču dokřupava. Trvá to asi minutu z každé strany.
Cherry rajčátka navléknu na grilovací jehlu, lehce pomažu olivovým olejem a opékám, až jsou puchýřkaté a hodně opečené.
Chleby pokladu natrhanou mozzarellou, ozdobím rajčátky a koprovým pestem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brusketa s koprovým pestem

Velmi snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 4-6
(0)

Co budete potřebovat

6 plátků chleba
olivový olej + na pomazání chlebů a špízů
600 g cherry rajčátek
250 g mozzarelly
NA KOPROVÉ PESTO
hrst koprových výhonků
hrst bazalkových lístků
1 lžíce pažitky, nasekané
20 g parmazánu, nastrouhaného najemno
80 ml extra panenského olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Rozehřeju grilovací pánev nebo venkovní gril. Než se rozehřeje, připravím si pesto. Kopr, bazalku, pažitku, parmazán, olivový olej, sůl a pepř umixuju najemno.
Každý plátek chleba z obou stran lehce pomažu olivovým olejem a opeču dokřupava. Trvá to asi minutu z každé strany.
Cherry rajčátka navléknu na grilovací jehlu, lehce pomažu olivovým olejem a opékám, až jsou puchýřkaté a hodně opečené.
Chleby pokladu natrhanou mozzarellou, ozdobím rajčátky a koprovým pestem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty