×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Brusketa s koprovým pestem

Další recepty a články

Burger z červené čočky
Burger z červené...
Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaný...
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki

Brusketa s koprovým pestem

Co budete potřebovat

6 plátků chleba
olivový olej + na pomazání chlebů a špízů
600 g cherry rajčátek
250 g mozzarelly
NA KOPROVÉ PESTO
hrst koprových výhonků
hrst bazalkových lístků
1 lžíce pažitky, nasekané
20 g parmazánu, nastrouhaného najemno
80 ml extra panenského olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Rozehřeju grilovací pánev nebo venkovní gril. Než se rozehřeje, připravím si pesto. Kopr, bazalku, pažitku, parmazán, olivový olej, sůl a pepř umixuju najemno.
Každý plátek chleba z obou stran lehce pomažu olivovým olejem a opeču dokřupava. Trvá to asi minutu z každé strany.
Cherry rajčátka navléknu na grilovací jehlu, lehce pomažu olivovým olejem a opékám, až jsou puchýřkaté a hodně opečené.
Chleby pokladu natrhanou mozzarellou, ozdobím rajčátky a koprovým pestem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brusketa s koprovým pestem

Velmi snadné Magazín 5/2016
(0)

Co budete potřebovat

6 plátků chleba
olivový olej + na pomazání chlebů a špízů
600 g cherry rajčátek
250 g mozzarelly
NA KOPROVÉ PESTO
hrst koprových výhonků
hrst bazalkových lístků
1 lžíce pažitky, nasekané
20 g parmazánu, nastrouhaného najemno
80 ml extra panenského olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Rozehřeju grilovací pánev nebo venkovní gril. Než se rozehřeje, připravím si pesto. Kopr, bazalku, pažitku, parmazán, olivový olej, sůl a pepř umixuju najemno.
Každý plátek chleba z obou stran lehce pomažu olivovým olejem a opeču dokřupava. Trvá to asi minutu z každé strany.
Cherry rajčátka navléknu na grilovací jehlu, lehce pomažu olivovým olejem a opékám, až jsou puchýřkaté a hodně opečené.
Chleby pokladu natrhanou mozzarellou, ozdobím rajčátky a koprovým pestem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Burger z červené čočky
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Crostini s glazovaným...
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Farmářský salát
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki
Hosomaki

Inspirujte se podobnými recepty