×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Brusinková glazura k masu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Brusinková glazura k masu

Tip do kuchyně

 

Hodí se na jehněčí, vepřové, kuřecí a krůtí maso. Dobrá je i v kombinaci s kachním masem a šunkou. Další recepty a tipy na glazury a dipy naleznete v našem článku Dipy a omáčky ke grilování.

Co budete potřebovat

250 ml portského vína
125 ml brusinkového džemu
1 lžíce balzamikového octa
50 g krupicového cukru
3 kousky pomerančové kůry
2 tymiánové větvičky
1 bobkový listopad
1 svazek skořice

Jak na to?

1) V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.

2) Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brusinková glazura k masu

Příloha Velmi snadné Americká Dipy, zálivky a marinády Grilování Vaření Tymián Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 5 (3)

Tip do kuchyně

 

Hodí se na jehněčí, vepřové, kuřecí a krůtí maso. Dobrá je i v kombinaci s kachním masem a šunkou. Další recepty a tipy na glazury a dipy naleznete v našem článku Dipy a omáčky ke grilování.

Co budete potřebovat

250 ml portského vína
125 ml brusinkového džemu
1 lžíce balzamikového octa
50 g krupicového cukru
3 kousky pomerančové kůry
2 tymiánové větvičky
1 bobkový listopad
1 svazek skořice

Jak na to?

1) V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.

2) Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty