Brusinková glazura k masu
Co budete potřebovat
Jak na to?
1) V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.
2) Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Brusinková glazura k masu
Co budete potřebovat
Jak na to?
1) V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.
2) Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio