×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Brusinková glazura k masu

Další recepty a články

Glazura z pomerančové kůry a...
Glazura z pomerančov...
Glazura z pomerančové kůry a...
Glazura z pomerančové kůry a...
Avokádový dip
Avokádový dip
Avokádový dip
Avokádový dip

Brusinková glazura k masu

Tip do kuchyně

 

Hodí se na jehněčí, vepřové, kuřecí a krůtí maso. Dobrá je i v kombinaci s kachním masem a šunkou. Další recepty a tipy na glazury a dipy naleznete v našem článku Dipy a omáčky ke grilování.

Co budete potřebovat

250 ml portského vína
125 ml brusinkového džemu
1 lžíce balzamikového octa
50 g krupicového cukru
3 kousky pomerančové kůry
2 tymiánové větvičky
1 bobkový listopad
1 svazek skořice

Jak na to?

1) V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.

2) Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brusinková glazura k masu

Příloha Velmi snadné Americká Dipy, zálivky a marinády Grilování Vaření Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 5 (2)

Tip do kuchyně

 

Hodí se na jehněčí, vepřové, kuřecí a krůtí maso. Dobrá je i v kombinaci s kachním masem a šunkou. Další recepty a tipy na glazury a dipy naleznete v našem článku Dipy a omáčky ke grilování.

Co budete potřebovat

250 ml portského vína
125 ml brusinkového džemu
1 lžíce balzamikového octa
50 g krupicového cukru
3 kousky pomerančové kůry
2 tymiánové větvičky
1 bobkový listopad
1 svazek skořice

Jak na to?

1) V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.

2) Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Glazura z pomerančové kůry a...
Glazura z pomerančové kůry a...
Glazura z pomerančové kůry a...
Glazura z pomerančové kůry a...
Avokádový dip
Avokádový dip
Avokádový dip
Avokádový dip

Inspirujte se podobnými recepty