Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

250 ml portského vína
125 ml brusinkového džemu
1 lžíce balzamikového octa
50 g krupicového cukru
3 kousky pomerančové kůry
2 tymiánové větvičky
1 bobkový listopad
1 svazek skořice

Postup přípravy

1) V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.

2) Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.

Pomohl vám recept?
4hodnocení5

Další videorecepty