Dušené hovězí s mrkví

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Hovězí zadní 800 g
 - Sůl
 - Pepř
 - Olej olivový 2 plž
 - Vývar hovězí 250 ml
 - Rajský protlak 2 plž
 - Červené víno 160 ml
 - Worcesterová omáčka 1 plž
 - Balzamikový ocet 1/2 plž
 - Tymián čerstvý 2 snít.
 - Med 1 plž
 - Brambory typu B 300 g
 - Mrkev 3 ks
 - Cibule 1 ks
 - Česnek 4 strouž.
 - Mouka hladká 25 g
 - Bageta francouzská 1 ks
 - Mandle plátky 20 g
 - Hrášek mražený 100 g
 
- Hovězí zadní 800 g
 - Sůl
 - Pepř
 - Olej olivový 2 plž
 - Vývar hovězí 250 ml
 - Rajský protlak 2 plž
 - Červené víno 160 ml
 - Worcesterová omáčka 1 plž
 - Balzamikový ocet 1/2 plž
 - Tymián čerstvý 2 snít.
 - Med 1 plž
 - Brambory typu B 300 g
 - Mrkev 3 ks
 - Cibule 1 ks
 - Česnek 4 strouž.
 
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. | 
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







