
Brusinková glazura k masu

Velmi snadné
0-15 minut
5/5
Americká
Grilování
Příloha
Ingredience
Složení 1 porcí
- Červené víno 250 ml
- Džem brusinkový 125 ml
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Balzamikový ocet 1 plž
- Bobkový list 1 ks
- Pomerančová kůra
- Cukr krupicový 50 g
- Skořice celá 1 svaz.
- Červené víno 250 ml
- Džem brusinkový 125 ml
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Balzamikový ocet 1 plž
- Bobkový list 1 ks
- Pomerančová kůra
- Cukr krupicový 50 g
- Skořice celá 1 svaz.
Příprava
- 1V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.
- 2Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.
- 1V hrnci smíchejte 250 ml portského vína, 125 ml brusinkového džemu (hutného), 1 lžíci balzamikového octa, 50 g krupicového cukru, 3 kousky pomerančové kůry, 2 čerstvé tymiánové větvičky, 1 bobkový list a 1 svitek skořice.
- 2Zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.