Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Brambory s tvarohem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Brambory s tvarohem

Co budete potřebovat

1–2 palice česneku
1 lžíce olivového oleje + na zakápnutí česneku
600 g malých brambor AQ
sůl s 12 bylinkami ABio
pár snítek tymiánu AQ
hrst hladkolisté petrželky
150 g másla, rozpuštěného
1 vanička polotučného tvarohu AQ

Jak na to?

Celé palice česneku pokapejte olivovým olejem a pak každou samostatně zabalte do alobalu a dejte na třicet minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Brambory omyjte, vydrhnete kartáčkem a dejte vařit do osolené vroucí vody. Sceďte, nechte okapat, zchladnout a pak je pokrájejte na půlky. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm brambory. Když začnou zlátnout, posypte je solí, přidejte tymián a petrželku a krátce prohřejte. Rozdělte na talíře, přidejte stroužky pečeného česneku, přelijte máslem a navrch dejte tvaroh.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory s tvarohem

Snadné Česká Sladká jídla Vegetariánské Tymián , Petržel kadeřavá Magazín 8/2011
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

1–2 palice česneku
1 lžíce olivového oleje + na zakápnutí česneku
600 g malých brambor AQ
sůl s 12 bylinkami ABio
pár snítek tymiánu AQ
hrst hladkolisté petrželky
150 g másla, rozpuštěného
1 vanička polotučného tvarohu AQ

Jak na to?

Celé palice česneku pokapejte olivovým olejem a pak každou samostatně zabalte do alobalu a dejte na třicet minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Brambory omyjte, vydrhnete kartáčkem a dejte vařit do osolené vroucí vody. Sceďte, nechte okapat, zchladnout a pak je pokrájejte na půlky. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm brambory. Když začnou zlátnout, posypte je solí, přidejte tymián a petrželku a krátce prohřejte. Rozdělte na talíře, přidejte stroužky pečeného česneku, přelijte máslem a navrch dejte tvaroh.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Inspirujte se podobnými recepty