×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Brambory s tvarohem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem...
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Brambory s tvarohem

Co budete potřebovat

1–2 palice česneku
1 lžíce olivového oleje + na zakápnutí česneku
600 g malých brambor AQ
sůl s 12 bylinkami ABio
pár snítek tymiánu AQ
hrst hladkolisté petrželky
150 g másla, rozpuštěného
1 vanička polotučného tvarohu AQ

Jak na to?

Celé palice česneku pokapejte olivovým olejem a pak každou samostatně zabalte do alobalu a dejte na třicet minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Brambory omyjte, vydrhnete kartáčkem a dejte vařit do osolené vroucí vody. Sceďte, nechte okapat, zchladnout a pak je pokrájejte na půlky. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm brambory. Když začnou zlátnout, posypte je solí, přidejte tymián a petrželku a krátce prohřejte. Rozdělte na talíře, přidejte stroužky pečeného česneku, přelijte máslem a navrch dejte tvaroh.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory s tvarohem

Snadné Česká Vegetariánské Magazín 8/2011
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

1–2 palice česneku
1 lžíce olivového oleje + na zakápnutí česneku
600 g malých brambor AQ
sůl s 12 bylinkami ABio
pár snítek tymiánu AQ
hrst hladkolisté petrželky
150 g másla, rozpuštěného
1 vanička polotučného tvarohu AQ

Jak na to?

Celé palice česneku pokapejte olivovým olejem a pak každou samostatně zabalte do alobalu a dejte na třicet minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Brambory omyjte, vydrhnete kartáčkem a dejte vařit do osolené vroucí vody. Sceďte, nechte okapat, zchladnout a pak je pokrájejte na půlky. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm brambory. Když začnou zlátnout, posypte je solí, přidejte tymián a petrželku a krátce prohřejte. Rozdělte na talíře, přidejte stroužky pečeného česneku, přelijte máslem a navrch dejte tvaroh.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty