Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Bramborový salát s jablky a houbami

Inspirujte se podobnými recepty

Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se smetanou
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Vánoční dort
Vánoční dort
Vánoční dort
Vánoční dort

Bramborový salát s jablky a houbami

Co budete potřebovat

1 kg brambor typu A
sůl
2 mrkve
1 petržel
1 celer
1 lžička octa
150 g červené cibule
2 jablka
150 g nakládaných okurek
200 g tvrdého sýra
150 g sterilovaného zeleného hrášku
250 g směsi hub ve sladkokyselém nálevu
225 ml majonézy
1 lžička hořčice
pepř

Jak na to?

1. Den předem omyjte brambory a uvařte je i se slupkou v osolené vodě doměkka. Druhý den je oloupejte, nakrájejte na kostičky a dejte do mísy.

2. Oloupanou mrkev, petržel a celer nakrájejte na stejně velké kusy a vařte ve slané vodě doměkka. Ke konci varu přidejte lžičku octa nebo citronové šťávy, abyste zachovali barvu a křupavost. Zeleninu slijte, vychladlou ji nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám.

3. Oloupanou červenou cibuli nakrájejte najemno. Jablka zbavená jádřinců, okurky a sýr nakrájejte na kostičky a přidejte do mísy.

4. Ke směsi přidejte hrášek, houby, majonézu, hořčici, 1 lžičku soli, špetku pepře a promíchejte.

5. Salát překryjte potravinářskou fólií a uložte v chladničce, nejlépe přes noc.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s jablky a houbami

Příloha Snadné Saláty Vánoce Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

1 kg brambor typu A
sůl
2 mrkve
1 petržel
1 celer
1 lžička octa
150 g červené cibule
2 jablka
150 g nakládaných okurek
200 g tvrdého sýra
150 g sterilovaného zeleného hrášku
250 g směsi hub ve sladkokyselém nálevu
225 ml majonézy
1 lžička hořčice
pepř

Jak na to?

1. Den předem omyjte brambory a uvařte je i se slupkou v osolené vodě doměkka. Druhý den je oloupejte, nakrájejte na kostičky a dejte do mísy.

2. Oloupanou mrkev, petržel a celer nakrájejte na stejně velké kusy a vařte ve slané vodě doměkka. Ke konci varu přidejte lžičku octa nebo citronové šťávy, abyste zachovali barvu a křupavost. Zeleninu slijte, vychladlou ji nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám.

3. Oloupanou červenou cibuli nakrájejte najemno. Jablka zbavená jádřinců, okurky a sýr nakrájejte na kostičky a přidejte do mísy.

4. Ke směsi přidejte hrášek, houby, majonézu, hořčici, 1 lžičku soli, špetku pepře a promíchejte.

5. Salát překryjte potravinářskou fólií a uložte v chladničce, nejlépe přes noc.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se smetanou
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Vánoční dort
Vánoční dort
Vánoční dort
Vánoční dort

Inspirujte se podobnými recepty