Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bramborový salát s jablky a houbami

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...

Bramborový salát s jablky a houbami

Co budete potřebovat

1 kg brambor typu A
sůl
2 mrkve
1 petržel
1 celer
1 lžička octa
150 g červené cibule
2 jablka
150 g nakládaných okurek
200 g tvrdého sýra
150 g sterilovaného zeleného hrášku
250 g směsi hub ve sladkokyselém nálevu
225 ml majonézy
1 lžička hořčice
pepř

Jak na to?

1. Den předem omyjte brambory a uvařte je i se slupkou v osolené vodě doměkka. Druhý den je oloupejte, nakrájejte na kostičky a dejte do mísy.

2. Oloupanou mrkev, petržel a celer nakrájejte na stejně velké kusy a vařte ve slané vodě doměkka. Ke konci varu přidejte lžičku octa nebo citronové šťávy, abyste zachovali barvu a křupavost. Zeleninu slijte, vychladlou ji nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám.

3. Oloupanou červenou cibuli nakrájejte najemno. Jablka zbavená jádřinců, okurky a sýr nakrájejte na kostičky a přidejte do mísy.

4. Ke směsi přidejte hrášek, houby, majonézu, hořčici, 1 lžičku soli, špetku pepře a promíchejte.

5. Salát překryjte potravinářskou fólií a uložte v chladničce, nejlépe přes noc.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s jablky a houbami

Příloha Snadné Saláty Vánoce Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

1 kg brambor typu A
sůl
2 mrkve
1 petržel
1 celer
1 lžička octa
150 g červené cibule
2 jablka
150 g nakládaných okurek
200 g tvrdého sýra
150 g sterilovaného zeleného hrášku
250 g směsi hub ve sladkokyselém nálevu
225 ml majonézy
1 lžička hořčice
pepř

Jak na to?

1. Den předem omyjte brambory a uvařte je i se slupkou v osolené vodě doměkka. Druhý den je oloupejte, nakrájejte na kostičky a dejte do mísy.

2. Oloupanou mrkev, petržel a celer nakrájejte na stejně velké kusy a vařte ve slané vodě doměkka. Ke konci varu přidejte lžičku octa nebo citronové šťávy, abyste zachovali barvu a křupavost. Zeleninu slijte, vychladlou ji nakrájejte na kostičky a přidejte k bramborám.

3. Oloupanou červenou cibuli nakrájejte najemno. Jablka zbavená jádřinců, okurky a sýr nakrájejte na kostičky a přidejte do mísy.

4. Ke směsi přidejte hrášek, houby, majonézu, hořčici, 1 lžičku soli, špetku pepře a promíchejte.

5. Salát překryjte potravinářskou fólií a uložte v chladničce, nejlépe přes noc.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...

Inspirujte se podobnými recepty