Bramborová polévka s jarní cibulkou
Ingredience
1 | svazek jarní cibulky |
15 g | másla |
500 g | brambor typu C |
sůl | |
pepř | |
1 l | vody |
1 | kostka zeleninového bujónu |
100 ml | smetany (31 %) |
Postup přípravy
1. Očištěnou jarní cibulku nakrájejte na kolečka a malou hrst nechte stranou na ozdobu. V hrnci rozpusťte máslo a přidejte kolečka jarní cibulky. Restujte na mírném ohni 5 minut.
2. Vsypte na kostičky nakrájené oloupané brambory, osolte, opepřete a restujte dalších 5 minut. Vlijte vodu, vsypte rozmělněný bujón, přiveďte k varu a nechte dusit 10 minut.
3. Polévku rozmixujte tyčovým mixérem dohladka, zjemněte smetanou a dle chuti dosolte.
4. Před podáváním posypte cibulkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY