Bramboráky s mletým hovězím masem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Bramboráky jsou zajetou českou klasikou. Co takhle si je trochu vylepšit mletým masem?
1) Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo.
2) Poté je vyždímejte, abyste je zbavili veškeré tekutiny.
3) V míse je pak smíchejte s mletým masem, vejci, jarní cibulkou, křenem, solí a pepřem.
4) Olej a máslo rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem.
5) Větší lžící nabírejte těstíčko, dávejte ho do pánve, vždy mírně přitlačte, a pak opečte z obou stran dozlatova.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bramboráky s mletým hovězím masem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Bramboráky jsou zajetou českou klasikou. Co takhle si je trochu vylepšit mletým masem?
1) Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo.
2) Poté je vyždímejte, abyste je zbavili veškeré tekutiny.
3) V míse je pak smíchejte s mletým masem, vejci, jarní cibulkou, křenem, solí a pepřem.
4) Olej a máslo rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem.
5) Větší lžící nabírejte těstíčko, dávejte ho do pánve, vždy mírně přitlačte, a pak opečte z obou stran dozlatova.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio