
Bramboráky s mletým hovězím masem
Postup přípravy
Bramboráky jsou zajetou českou klasikou. Co takhle si je trochu vylepšit mletým masem?
1) Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo.
2) Poté je vyždímejte, abyste je zbavili veškeré tekutiny.
3) V míse je pak smíchejte s mletým masem, vejci, jarní cibulkou, křenem, solí a pepřem.
4) Olej a máslo rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem.
5) Větší lžící nabírejte těstíčko, dávejte ho do pánve, vždy mírně přitlačte, a pak opečte z obou stran dozlatova.
Pomohl vám recept?
24hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod