Bramboráky s mletým hovězím masem
Ingredience
500 g | brambor |
250 g | mletého hovězího masa |
2 | vejce |
2 | jarní cibulky |
1 | lžíce strouhaného křenu |
sůl | |
pepř | |
2 | lžíce olivového oleje |
20 g | másla |
salátek z rajčat smíchaných s petrželkou, 1 lžící červeného vinného octa, solí a pepřem |
Postup přípravy
Bramboráky jsou zajetou českou klasikou. Co takhle si je trochu vylepšit mletým masem?
1) Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo.
2) Poté je vyždímejte, abyste je zbavili veškeré tekutiny.
3) V míse je pak smíchejte s mletým masem, vejci, jarní cibulkou, křenem, solí a pepřem.
4) Olej a máslo rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem.
5) Větší lžící nabírejte těstíčko, dávejte ho do pánve, vždy mírně přitlačte, a pak opečte z obou stran dozlatova.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY