ReceptyJarní dort z louky s bazalkovým krémem a jahodami
Jarní dort z louky s bazalkovým krémem a jahodami
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Vejce 7 ks
Cukr krupicový 240 g
Cukr vanilkový 1 ks
Citron BIO 2 ks
Mouka hladká 225 g
Mouka mandlová 120 g
Kypřící prášek 1 člž
Sůl
Máslo 85 g
Mouka hrubá 1 plž
Jahody 400 g
Čokoláda bílá 400 g
Mascarpone 500 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 900 ml
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Vanilkový extrakt 2 člž
Potravinářské barvivo gelové 1 ks
Cukr moučkový 135 g
Potravinářské barvivo
Vejce 7 ks
Cukr krupicový 240 g
Cukr vanilkový 1 ks
Citron BIO 2 ks
Mouka hladká 225 g
Mouka mandlová 120 g
Kypřící prášek 1 člž
Sůl
Máslo 85 g
Mouka hrubá 1 plž
Jahody 400 g
Čokoláda bílá 400 g
Mascarpone 500 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 900 ml
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!