
Jarní dort z louky s bazalkovým krémem a jahodami

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení 8 porcí
- Vejce 7 ks
- Cukr krupicový 240 g
- Cukr vanilkový 1 ks
- Citron BIO 2 ks
- Mouka hladká 225 g
- Mouka mandlová 120 g
- Kypřící prášek 1 člž
- Sůl
- Máslo 85 g
- Mouka hrubá 1 plž
- Jahody 400 g
- Čokoláda bílá 400 g
- Mascarpone 500 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 900 ml
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Vanilkový extrakt 2 člž
- Potravinářské barvivo gelové 1 ks
- Cukr moučkový 135 g
- Potravinářské barvivo
- Vejce 7 ks
- Cukr krupicový 240 g
- Cukr vanilkový 1 ks
- Citron BIO 2 ks
- Mouka hladká 225 g
- Mouka mandlová 120 g
- Kypřící prášek 1 člž
- Sůl
- Máslo 85 g
- Mouka hrubá 1 plž
- Jahody 400 g
- Čokoláda bílá 400 g
- Mascarpone 500 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 900 ml
- Bazalka čerstvá 1 hrs.


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.