ReceptyJarní dort z louky s bazalkovým krémem a jahodami
Albert logoAlbert logo
  • Jarní dort z louky s bazalkovým krémem a jahodami

Jarní dort z louky s bazalkovým krémem a jahodami

Jarní dort z louky s bazalkovým krémem a jahodami
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert

Ingredience

Složení
8 porcí
  • Vejce 7 ks
  • Cukr krupicový 240 g
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Citron BIO 2 ks
  • Mouka hladká 225 g
  • Mouka mandlová 120 g
  • Kypřící prášek 1 člž
  • Sůl
  • Máslo 85 g
  • Mouka hrubá 1 plž
  • Jahody 400 g
  • Čokoláda bílá 400 g
  • Mascarpone 500 g
  • Smetana ke šlehání 30%-33% 900 ml
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Vanilkový extrakt 2 člž
  • Potravinářské barvivo gelové 1 ks
  • Cukr moučkový 135 g
  • Potravinářské barvivo
  • Vejce 7 ks
  • Cukr krupicový 240 g
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Citron BIO 2 ks
  • Mouka hladká 225 g
  • Mouka mandlová 120 g
  • Kypřící prášek 1 člž
  • Sůl
  • Máslo 85 g
  • Mouka hrubá 1 plž
  • Jahody 400 g
  • Čokoláda bílá 400 g
  • Mascarpone 500 g
  • Smetana ke šlehání 30%-33% 900 ml
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.