Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Boloňské špagety, které zvládne každý

Další recepty a články

Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská...
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Lasagne s domácím bešamelem
Lasagne s domácím...
Lasagne s domácím bešamelem
Lasagne s domácím bešamelem

Boloňské špagety, které zvládne každý

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule, nakrájená na kostičky
4 stroužky česneku, prolisované
1 malá mrkev, nastrouhaná
čtvrtka celeru, nastrouhaná
500 g mletého hovězího masa
3 sušená rajčata, nasekaná
400 g konzervovaných rajčat, nasekaných
150 ml červeného vína
1 lžička směsi sušených bylinek (tymián, oregano, rozmarýn)
čerstvě mletý pepř a sůl
500 g špaget

Jak na to?

  1. Na velké pánvi rozpalte olej, pak ztlumte oheň a osmahněte na něm cibuli, po chvíli přihoďte i česnek, mrkev a celer.
  2. Asi po pěti minutách přidejte maso, směs míchejte, dokud se maso neopeče.
  3. Přisypte sušená a pak i konzervovaná rajčata, přilijte víno, osolte, opepřete, všechno dobře promíchejte a nechte na mírném ohni vařit 35 až 45 minut. Maso by mělo zkřehnout a omáčka zhoustnout. Nakonec do ní přidejte i bylinky.
  4. Omáčkou polévejte uvařené špagety a nechte si chutnat.




Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Boloňské špagety, které zvládne každý

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vaření Oregano , Rozmarýn , Tymián , Rajče Magazín 1/2010
Průměrné hodnocení 4 (304)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule, nakrájená na kostičky
4 stroužky česneku, prolisované
1 malá mrkev, nastrouhaná
čtvrtka celeru, nastrouhaná
500 g mletého hovězího masa
3 sušená rajčata, nasekaná
400 g konzervovaných rajčat, nasekaných
150 ml červeného vína
1 lžička směsi sušených bylinek (tymián, oregano, rozmarýn)
čerstvě mletý pepř a sůl
500 g špaget

Jak na to?

  1. Na velké pánvi rozpalte olej, pak ztlumte oheň a osmahněte na něm cibuli, po chvíli přihoďte i česnek, mrkev a celer.
  2. Asi po pěti minutách přidejte maso, směs míchejte, dokud se maso neopeče.
  3. Přisypte sušená a pak i konzervovaná rajčata, přilijte víno, osolte, opepřete, všechno dobře promíchejte a nechte na mírném ohni vařit 35 až 45 minut. Maso by mělo zkřehnout a omáčka zhoustnout. Nakonec do ní přidejte i bylinky.
  4. Omáčkou polévejte uvařené špagety a nechte si chutnat.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Těstoviny penne s boloňskou...
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Lasagne s domácím bešamelem
Lasagne s domácím bešamelem
Lasagne s domácím bešamelem
Lasagne s domácím bešamelem

Inspirujte se podobnými recepty