Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bezlepkové linecké

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s...
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s hruškou a...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...

Bezlepkové linecké

Co budete potřebovat

350 g rýžové mouky
220–250 g másla
120 g moučkového cukru
1 vejce
1 lžička strouhané citronové kůry
rybízová nebo jiná zavařenina na slepování

Jak na to?

Z mouky, změklého másla, cukru, vejce a strouhané citronové kůry vypracujte těsto. Pokud by bylo příliš drobivé, přidejte trochu másla navíc. Zabalte do potravinářské fólie a nechte v lednici uležet do druhého dne nebo alespoň jednu hodinu.
Troubu předehřejte na 170 °C.
Z rozváleného těsta vykrajujte tvary a pečte 5–8 minut. Nechte vychladnout a slepujte marmeládou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bezlepkové linecké

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Bezlepkové Vegetariánské Magazín 12/2018 Počet porcí: 3 plechy
Průměrné hodnocení 4 (31)
O tuhle vánoční klasiku nebudete ochuzeni, ani když ze svého jídelníčku máte vyřazený lepek. Alternativa s kvalitní rýžovou moukou dobře funguje a cukroví i na pohled vypadá úplně jako podle tradiční receptury.

Co budete potřebovat

350 g rýžové mouky
220–250 g másla
120 g moučkového cukru
1 vejce
1 lžička strouhané citronové kůry
rybízová nebo jiná zavařenina na slepování

Jak na to?

Z mouky, změklého másla, cukru, vejce a strouhané citronové kůry vypracujte těsto. Pokud by bylo příliš drobivé, přidejte trochu másla navíc. Zabalte do potravinářské fólie a nechte v lednici uležet do druhého dne nebo alespoň jednu hodinu.
Troubu předehřejte na 170 °C.
Z rozváleného těsta vykrajujte tvary a pečte 5–8 minut. Nechte vychladnout a slepujte marmeládou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s...
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s hruškou a...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...

Inspirujte se podobnými recepty