Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bageta s panenkou a nivou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Bageta s panenkou a nivou

Co budete potřebovat

2 lžíce jablečného octa
75 ml jablečného moštu
100 g hnědého cukru
1 lžíce dijonské hořčice
800 g vepřové panenky
sůl, pepř
400 g bílého zelí
1 hrst čerstvé bazalky
100 g rukoly
2 šalotky
1 lžíce hrubozrnné hořčice
260 g majonézy
1 citron
2 bagety
100 g nivy
1 jablko
200 g cherry rajčat

Jak na to?

1. V míse smíchejte ocet s moštem, cukrem a dijonskou hořčicí.
2. Očištěnou panenku osolte a opepřete ze všech stran, obalte marinádou a nechte hodinu odpočívat.
3. V další míse smíchejte najemno nakrouhané bílé zelí s pokrájenou bazalkou, 50 g rukoly, najemno pokrájenou šalotkou, hořčicí a 100 g majonézy. Salát dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
4. Vepřovou panenku vyjměte z marinády a vložte do trouby vyhřáté na 220 °C na 40 minut. Před krájením nechte maso 5 minut odpočinout.
4. Bagetu podélně rozpulte a vložte na 5 minut do trouby k panence. Každou stranu bagety potřete 2 lžícemi majonézy, poklaďte pokrájenou vepřovou panenkou, plátky nivy, zelným salátem a plátky jablka. Přiklopte druhou půlkou a bagetu v půli rozřízněte. Servírujte se zbylou rukolou a omytými cherry rajčátky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bageta s panenkou a nivou

Svačina Snadné Maso Piknik Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce jablečného octa
75 ml jablečného moštu
100 g hnědého cukru
1 lžíce dijonské hořčice
800 g vepřové panenky
sůl, pepř
400 g bílého zelí
1 hrst čerstvé bazalky
100 g rukoly
2 šalotky
1 lžíce hrubozrnné hořčice
260 g majonézy
1 citron
2 bagety
100 g nivy
1 jablko
200 g cherry rajčat

Jak na to?

1. V míse smíchejte ocet s moštem, cukrem a dijonskou hořčicí.
2. Očištěnou panenku osolte a opepřete ze všech stran, obalte marinádou a nechte hodinu odpočívat.
3. V další míse smíchejte najemno nakrouhané bílé zelí s pokrájenou bazalkou, 50 g rukoly, najemno pokrájenou šalotkou, hořčicí a 100 g majonézy. Salát dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
4. Vepřovou panenku vyjměte z marinády a vložte do trouby vyhřáté na 220 °C na 40 minut. Před krájením nechte maso 5 minut odpočinout.
4. Bagetu podélně rozpulte a vložte na 5 minut do trouby k panence. Každou stranu bagety potřete 2 lžícemi majonézy, poklaďte pokrájenou vepřovou panenkou, plátky nivy, zelným salátem a plátky jablka. Přiklopte druhou půlkou a bagetu v půli rozřízněte. Servírujte se zbylou rukolou a omytými cherry rajčátky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty