Ananas s vanilkovou zmrzlinou
Ingredience
1 | zralý ananas |
po ½ lžičky soli a čerstvě mletého pepře | |
4 | kopečky kvalitní vanilkové zmrzliny |
Na marinádu | |
---|---|
250 ml | tequily |
4 | lžíce třtinového cukru |
šťáva ze 2 limet | |
šťáva ze 2 pomerančů | |
1 | červená chilli paprička, nadrobno |
2 | lžíce nasekaného koriandru |
Postup přípravy
Ananas oloupejte, rozkrojte na čtvrtky, zbavte tvrdých středů a každou čtvrtku podélně rozřízněte, aby vzniklo 8 dílů.
Na marinádu smíchejte tequilu, cukr, limetovou i pomerančovou šťávu, papričku a koriandr. Do marinády namočte dílky ananasu a nechte hodinu odležet; po půlhodině je obraťte.
Rozpalte gril na 180°C. Ananas nechte z marinády okapat, osolte a opepřete, položte na grilovací mřížku a opečte z každé strany 3–5 minut. Na každý talíř položte 2 plátky a podávejte se zmrzlinou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY