
Pstruh pečený na cideru se šunkou

Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Pstruh celý 4 ks
- Sůl
- Pepř
- Šunka 200 g
- Petrželka čerstvá 4 snít.
- Olej olivový 20 ml
- Mouka hladká 30 g
- Bageta 1 ks
- Cider 250 ml
- Máslo 20 g
- Pstruh celý 4 ks
- Sůl
- Pepř
- Šunka 200 g
- Petrželka čerstvá 4 snít.
- Olej olivový 20 ml
- Mouka hladká 30 g
- Bageta 1 ks
- Cider 250 ml
- Máslo 20 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.