Zelí z trouby
Ingredience
500 g | hlávkového červeného zelí |
sůl a špetka drceného kmínu | |
30 ml | jablečného octa |
50 g | špeku, na kostičky |
100 g | cibule, nakrájené |
150 g | hovězího vývaru |
Postup přípravy
Zelí rozkrojte na osminy a zbavte košťálu. Osolte ho, pokropte octem, posypte kmínem a vložte do pekáče.
V rendlíku opražte špek, přidejte cibuli a usmažte ji dozlatova. Směs přidejte do pekáče se zelím a zalijte vývarem. Přiklopte a pečte na 180 °C hodinu a půl.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY