Středomořské špízy s žampiony, rajčaty a prosciuttem
Ingredience
200 g | cherry rajčat |
1 | svazek tymiánu |
6 | plátků prosciutta |
100 g | žampionů |
1 | červená cibule |
50 ml | olivového oleje |
1 | hrst směsi bylinek (oregano, tymián, petrželka) |
Postup přípravy
1) Ke každému rajčeti přitiskněte část snítky tymiánu a obalte kouskem prosciutta.
2) Poté rajčata napíchejte na střídačku se žampiony a měsíčky červené cibule na grilovací jehlice nebo špejle.
3) Potřete olejem smíchaným se směsí bylinek a grilujte z každé strany v závislosti na žáru zhruba 4 minuty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY