×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Zeleninové špízy na grilu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Zeleninové špízy na grilu

Tip do kuchyně

 

Špízy po ogrilování osolte a opepřete. Podávejte s nějakým dipem. Inspiraci pro přípravu dipů naleznete zde.

Co budete potřebovat

2 cukety
2–3 rajčata
2 červené papriky
1 žlutá paprika
1 lilek
2 cibule
8 brambor
8 bobkových listů
svazek tymiánu
sůl
pepř
olivový olej

Jak na to?

Také máte z neustálého grilování v létě už po krk masa? Zkuste zeleninové špízy.

1) Všechnu zeleninu pokrájejte na stej­ně velké kousky.

2) Brambory přepulte.

3) Na část špízů napíchejte na střídačku cukety, rajčata a papriky, na další lilek s cibulí a cuketami.

4) Mezi poloviny brambor vždy sevřete bobkový list a snítku tymiánu a vše rovněž na­píchejte na jehlice.

5) Potřete olejem a grilujte do křupava.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zeleninové špízy na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Česká Vegetariánské Něco lehkého Grilování Papriky , Tymián , Rajče Magazín 6/2013
Průměrné hodnocení 4 (9)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Špízy po ogrilování osolte a opepřete. Podávejte s nějakým dipem. Inspiraci pro přípravu dipů naleznete zde.

Co budete potřebovat

2 cukety
2–3 rajčata
2 červené papriky
1 žlutá paprika
1 lilek
2 cibule
8 brambor
8 bobkových listů
svazek tymiánu
sůl
pepř
olivový olej

Jak na to?

Také máte z neustálého grilování v létě už po krk masa? Zkuste zeleninové špízy.

1) Všechnu zeleninu pokrájejte na stej­ně velké kousky.

2) Brambory přepulte.

3) Na část špízů napíchejte na střídačku cukety, rajčata a papriky, na další lilek s cibulí a cuketami.

4) Mezi poloviny brambor vždy sevřete bobkový list a snítku tymiánu a vše rovněž na­píchejte na jehlice.

5) Potřete olejem a grilujte do křupava.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019