Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Zeleninové špízy na grilu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Zeleninové špízy na grilu

Tip do kuchyně

 

Špízy po ogrilování osolte a opepřete. Podávejte s nějakým dipem. Inspiraci pro přípravu dipů naleznete zde.

Co budete potřebovat

2 cukety
2–3 rajčata
2 červené papriky
1 žlutá paprika
1 lilek
2 cibule
8 brambor
8 bobkových listů
svazek tymiánu
sůl
pepř
olivový olej

Jak na to?

Také máte z neustálého grilování v létě už po krk masa? Zkuste zeleninové špízy.

1) Všechnu zeleninu pokrájejte na stej­ně velké kousky.

2) Brambory přepulte.

3) Na část špízů napíchejte na střídačku cukety, rajčata a papriky, na další lilek s cibulí a cuketami.

4) Mezi poloviny brambor vždy sevřete bobkový list a snítku tymiánu a vše rovněž na­píchejte na jehlice.

5) Potřete olejem a grilujte do křupava.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zeleninové špízy na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Česká Chuťovky Něco lehkého Grilování Vegetariánské Papriky , Tymián , Rajče Magazín 6/2013
Průměrné hodnocení 4 (10)

Tip do kuchyně

 

Špízy po ogrilování osolte a opepřete. Podávejte s nějakým dipem. Inspiraci pro přípravu dipů naleznete zde.

Co budete potřebovat

2 cukety
2–3 rajčata
2 červené papriky
1 žlutá paprika
1 lilek
2 cibule
8 brambor
8 bobkových listů
svazek tymiánu
sůl
pepř
olivový olej

Jak na to?

Také máte z neustálého grilování v létě už po krk masa? Zkuste zeleninové špízy.

1) Všechnu zeleninu pokrájejte na stej­ně velké kousky.

2) Brambory přepulte.

3) Na část špízů napíchejte na střídačku cukety, rajčata a papriky, na další lilek s cibulí a cuketami.

4) Mezi poloviny brambor vždy sevřete bobkový list a snítku tymiánu a vše rovněž na­píchejte na jehlice.

5) Potřete olejem a grilujte do křupava.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty