Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyZeleninové sendviče s bylinkovou majonézou
Albert logoAlbert logo
  • Zeleninové sendviče s bylinkovou majonézou
Zeleninové sendviče s bylinkovou majonézou

Zeleninové sendviče s bylinkovou majonézou

Velmi snadné
16-30 minut
4/5

Ingredience4 porce

4 porce
  • Estragon 1 hrs.
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Česnek 2 strouž.
  • Ančovičky filety 2 ks
  • Majonéza 120 ml
  • Citronová kůra 1/2 ks
  • Citronová šťáva 15 ml
  • Vinný bílý ocet 120 ml
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Cukr krupicový 2 člž
  • Sůl 1 člž
  • Pepř 1/4 člž
  • Avokádo 2 ks
  • Chléb 8 ks
  • Mozzarella 2 ks
  • Rajče 4 ks
  • Cibule nakládaná
  • Salátová okurka 3/4 ks
  • Mix listových salátů
  • Mungo klíčky 1 hrs.
  • Estragon 1 hrs.
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Česnek 2 strouž.
  • Ančovičky filety 2 ks
  • Majonéza 120 ml
  • Citronová kůra 1/2 ks
  • Citronová šťáva 15 ml
  • Vinný bílý ocet 120 ml
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Cukr krupicový 2 člž
  • Sůl 1 člž
  • Pepř 1/4 člž
  • Avokádo 2 ks
  • Chléb 8 ks

Příprava

1
Všechny suroviny na majonézu, kromě citronové šťávy, rozmixujte dohladka. Nakonec zašlehejte citronovou šťávu a nechte chladit v lednici.
2
Do středně velké sklenice s víčkem dejte cibulky, ocet, cukr, sůl a pepř. Sklenici zavřete a nechte cibulky alespoň 10 minut naložené, občas protřeste, aby se rozpustila sůl a cukr. Pokud byste nespotřebovali ihned, v lednici vydrží až 1 týden.
3
Plátky chleba na 1 sendvič opečte a oba potřete silnější vrstvou majonézy. Na stranu chleba s majonézou naklaďte avokádo, mozzarellu, rajče, okurku, nakládané cibulky, klíčky a salát. Přikryjte druhým plátkem chleba (s majonézou dovnitř) a jemně přitlačte. Sendviče můžete také zabalit do svačinového nebo pečicího papíru, nebo je zajistit párátky a rozpůlit.
1
Všechny suroviny na majonézu, kromě citronové šťávy, rozmixujte dohladka. Nakonec zašlehejte citronovou šťávu a nechte chladit v lednici.
2
Do středně velké sklenice s víčkem dejte cibulky, ocet, cukr, sůl a pepř. Sklenici zavřete a nechte cibulky alespoň 10 minut naložené, občas protřeste, aby se rozpustila sůl a cukr. Pokud byste nespotřebovali ihned, v lednici vydrží až 1 týden.
3
Plátky chleba na 1 sendvič opečte a oba potřete silnější vrstvou majonézy. Na stranu chleba s majonézou naklaďte avokádo, mozzarellu, rajče, okurku, nakládané cibulky, klíčky a salát. Přikryjte druhým plátkem chleba (s majonézou dovnitř) a jemně přitlačte. Sendviče můžete také zabalit do svačinového nebo pečicího papíru, nebo je zajistit párátky a rozpůlit.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 4 dny

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 4 dny

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 4 dny

Od 01.05.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 4 dny

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.