ReceptyZeleninové sendviče s bylinkovou majonézou
Albert logo
  • Zeleninové sendviče s bylinkovou majonézou

Zeleninové sendviče s bylinkovou majonézou

Zeleninové sendviče s bylinkovou majonézou
Velmi snadné
16-30 minut
4/5

Ingredience

Složení
4 porce
  • Estragon 1 hrs.
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Česnek 2 strouž.
  • Ančovičky filety 2 ks
  • Majonéza 120 ml
  • Citronová kůra 1/2 ks
  • Citronová šťáva 15 ml
  • Vinný bílý ocet 120 ml
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Cukr krupicový 2 člž
  • Sůl 1 člž
  • Pepř 1/4 člž
  • Avokádo 2 ks
  • Chléb 8 ks
  • Mozzarella 2 ks
  • Rajče 4 ks
  • Cibule nakládaná
  • Salátová okurka 3/4 ks
  • Mix listových salátů
  • Mungo klíčky 1 hrs.
  • Estragon 1 hrs.
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Česnek 2 strouž.
  • Ančovičky filety 2 ks
  • Majonéza 120 ml
  • Citronová kůra 1/2 ks
  • Citronová šťáva 15 ml
  • Vinný bílý ocet 120 ml
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Cukr krupicový 2 člž
  • Sůl 1 člž
  • Pepř 1/4 člž
  • Avokádo 2 ks
  • Chléb 8 ks

Příprava

  1. 1
    Všechny suroviny na majonézu, kromě citronové šťávy, rozmixujte dohladka. Nakonec zašlehejte citronovou šťávu a nechte chladit v lednici.
  2. 2
    Do středně velké sklenice s víčkem dejte cibulky, ocet, cukr, sůl a pepř. Sklenici zavřete a nechte cibulky alespoň 10 minut naložené, občas protřeste, aby se rozpustila sůl a cukr. Pokud byste nespotřebovali ihned, v lednici vydrží až 1 týden.
  3. 3
    Plátky chleba na 1 sendvič opečte a oba potřete silnější vrstvou majonézy. Na stranu chleba s majonézou naklaďte avokádo, mozzarellu, rajče, okurku, nakládané cibulky, klíčky a salát. Přikryjte druhým plátkem chleba (s majonézou dovnitř) a jemně přitlačte. Sendviče můžete také zabalit do svačinového nebo pečicího papíru, nebo je zajistit párátky a rozpůlit.
  1. 1
    Všechny suroviny na majonézu, kromě citronové šťávy, rozmixujte dohladka. Nakonec zašlehejte citronovou šťávu a nechte chladit v lednici.
  2. 2
    Do středně velké sklenice s víčkem dejte cibulky, ocet, cukr, sůl a pepř. Sklenici zavřete a nechte cibulky alespoň 10 minut naložené, občas protřeste, aby se rozpustila sůl a cukr. Pokud byste nespotřebovali ihned, v lednici vydrží až 1 týden.
  3. 3
    Plátky chleba na 1 sendvič opečte a oba potřete silnější vrstvou majonézy. Na stranu chleba s majonézou naklaďte avokádo, mozzarellu, rajče, okurku, nakládané cibulky, klíčky a salát. Přikryjte druhým plátkem chleba (s majonézou dovnitř) a jemně přitlačte. Sendviče můžete také zabalit do svačinového nebo pečicího papíru, nebo je zajistit párátky a rozpůlit.

Hodnocení

Pomohl vám recept?

Ohodnoťte jak vám chutnal
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 09.07.2025 do 15.07.2025

Platný ještě 8 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě dnes

Od 02.07.2025 do 15.07.2025

Platný ještě dnes

Od 09.07.2025 do 15.07.2025

Platný ještě 8 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě dnes

Od 02.07.2025 do 15.07.2025

Platný ještě 15 dní

Od 16.07.2025 do 29.07.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.