
Zeleninová polévka z kuřecího vývaru
Polévka je grunt a u poctivého vývaru toto úsloví platí dvojnásob. Správný masový vývar se vždy připravuje z masa a kostí, samotné maso mu nedá dostatečnou intenzitu chuti. Proto jsou skelety na kuřecí vývar nejvhodnější.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Recepty na každý den
Polévka
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 20 g
- Slanina 50 g
- Česnek 1 strouž.
- Fazolky zelené mražené 60 g
- Mrkev 2 ks
- Vývar kuřecí BIO 1,5 l
- Citronová šťáva 2 plž
- Kukuřice sterilovaná 5 plž
- Zakysaná smetana 190 ml
- Mouka hladká 1 plž
- Petrželka čerstvá
- Sůl
- Pepř
- Máslo 20 g
- Slanina 50 g
- Česnek 1 strouž.
- Fazolky zelené mražené 60 g
- Mrkev 2 ks
- Vývar kuřecí BIO 1,5 l
- Citronová šťáva 2 plž
- Kukuřice sterilovaná 5 plž
- Zakysaná smetana 190 ml
- Mouka hladká 1 plž
- Petrželka čerstvá
- Sůl
- Pepř


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.