ReceptyZapečený mlynářský žitný rohlík s mozzarellou a pestem
Zapečený mlynářský žitný rohlík s mozzarellou a pestem
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Svačina
Ingredience
Složení
2 porce
Mlynářský žitný rohlík 2 ks
Mozzarella 250 g
Pomazánka s rajčaty a bazalkou BIO 125 g
Rajče 2 ks
Pesto bazalkové 10 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Olej olivový 1 člž
Mlynářský žitný rohlík 2 ks
Mozzarella 250 g
Pomazánka s rajčaty a bazalkou BIO 125 g
Rajče 2 ks
Pesto bazalkové 10 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Olej olivový 1 člž
Příprava
1
Rohlíky podélně rozkrojte a namažte pomazánkou do vnitřních stran.
2
Poté všechny namazané části obložte přepůlenými plátky mozzarelly. Na 2 spodní strany rohlíků položte kolečka rajčat. Na rajčata naneste pesto a položte lístky bazalky. Přiklopte vrchními polovinami rohlíků a stlačte k sobě.
3
Zapečte na pánvičce lehce vytřené olejem nebo v kontaktním grilu a překrojte napůl.
1
Rohlíky podélně rozkrojte a namažte pomazánkou do vnitřních stran.
2
Poté všechny namazané části obložte přepůlenými plátky mozzarelly. Na 2 spodní strany rohlíků položte kolečka rajčat. Na rajčata naneste pesto a položte lístky bazalky. Přiklopte vrchními polovinami rohlíků a stlačte k sobě.
3
Zapečte na pánvičce lehce vytřené olejem nebo v kontaktním grilu a překrojte napůl.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!