Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Zapečený mlynářský žitný rohlík s mozzarellou a pestem

Zapečený mlynářský žitný rohlík s mozzarellou a pestem

Ingredience

2 Albert Mlynářské rohlíky
125 g bio pomazánky s rajčaty a bazalkou NP Veggie
250 g mozzarelly
2 rajčata
10 g bazalkového pesta
6 lístků čerstvé bazalky
1 lžička olivového oleje

Postup přípravy

1. Rohlíky podélně rozkrojte a namažte pomazánkou do vnitřních stran.

2. Poté všechny namazané části obložte přepůlenými plátky mozzarelly. Na 2 spodní strany rohlíků položte kolečka rajčat. Na rajčata naneste pesto a položte lístky bazalky. Přiklopte vrchními polovinami rohlíků a stlačte k sobě.

3. Zapečte na pánvičce lehce vytřené olejem nebo v kontaktním grilu a překrojte napůl.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
5hodnocení4

Další videorecepty