Zapečený losos v peřině z bramborové kaše
Ingredience
10 g | másla |
3 | lžíce hladké mouky |
400 ml | mléka |
⅓ lžičky muškátového oříšku | |
sůl, pepř | |
150 g | sýra čedar |
115 g | bramborové kaše s mlékem Albert |
½ | citronu |
400 g | filetů lososa s kůží |
Postup přípravy
1. Připravte bešamel. Rozpusťte v kastrůlku máslo, vsypte mouku a restujte do světlé jíšky 2 minuty. Postupně za stálého míchání vlijte mléko. Ochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem. Vsypte 75 g nastrouhaného čedaru a míchejte do rozpuštění sýra. Dejte stranou.
2. Bramborovou kaši připravte dle návodu na obalu.
3. Do zapékací mísy vložte nasolené a citronovou šťávou zakapané filety lososa, přelijte bešamelem a pokryjte připravenou kaší. Navrchu kaše můžete tahem lžíce vytvarovat vlnky.
4. Posypte zbylým sýrem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 20 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY