×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Zapečené mleté hovězí maso

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Zapečené mleté hovězí maso

Co budete potřebovat

1 a ½ lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná
2 stroužky česneku, rozdrcené
1 červená chilli paprička, zbavená semínek a nasekaná
500 g hovězího masa, mletého
1 konzerva (400 g) krájených rajčat
1 lžíce worcesterské omáčky
1 lžička uzené papriky
mořská sůl a čerstvě mletý pepř
150 g čerstvého chleba, natrhaného na kousky
80 g strouhaného čedaru
K PODÁVÁNÍ
lístky čerstvého koriandru
zakysaná smetana

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Ve velké pánvi rozehřejte na středním plameni 2 lžičky oleje. Přidejte cibuli, česnek a chilli a 5 minut opékejte. Přidejte mleté maso, vařečkou ho rozdrobte na co nejmenší kousky a opékejte ho 5 minut dozlatova. Přidejte rajčata, worcesterskou omáčku, papriku, osolte, opepřete a duste dalších 5 minut, až směs začne houstnout. Chléb, sýr a zbytek oleje dejte do misky a smíchejte. Vložte do trouby a 10 minut pečte dozlatova. Podávejte posypané čerstvým koriandrem a ozdobené kopečkem zakysané smetany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Zapečené mleté hovězí maso

Hlavní chod Snadné Magazín 3/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (21)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 a ½ lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nasekaná
2 stroužky česneku, rozdrcené
1 červená chilli paprička, zbavená semínek a nasekaná
500 g hovězího masa, mletého
1 konzerva (400 g) krájených rajčat
1 lžíce worcesterské omáčky
1 lžička uzené papriky
mořská sůl a čerstvě mletý pepř
150 g čerstvého chleba, natrhaného na kousky
80 g strouhaného čedaru
K PODÁVÁNÍ
lístky čerstvého koriandru
zakysaná smetana

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Ve velké pánvi rozehřejte na středním plameni 2 lžičky oleje. Přidejte cibuli, česnek a chilli a 5 minut opékejte. Přidejte mleté maso, vařečkou ho rozdrobte na co nejmenší kousky a opékejte ho 5 minut dozlatova. Přidejte rajčata, worcesterskou omáčku, papriku, osolte, opepřete a duste dalších 5 minut, až směs začne houstnout. Chléb, sýr a zbytek oleje dejte do misky a smíchejte. Vložte do trouby a 10 minut pečte dozlatova. Podávejte posypané čerstvým koriandrem a ozdobené kopečkem zakysané smetany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty