Zapečené gigli
Co budete potřebovat
Jak na to?
Nasekanou cibuli a celer osmahněte na oleji. Osolte, opepřete, přidejte maso a opékejte ho. Poté vmíchejte rajčata, okapané fazole i vývar a po dalších 15 minutách uvařené těstoviny a vše přendejte do zapékací mísy. Navrch dejte směs jogurtu, vajec, čedaru a česneku a pečte 20–25 minut při 200 °C.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Zapečené gigli
Inspirujte se zdravými recepty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Nasekanou cibuli a celer osmahněte na oleji. Osolte, opepřete, přidejte maso a opékejte ho. Poté vmíchejte rajčata, okapané fazole i vývar a po dalších 15 minutách uvařené těstoviny a vše přendejte do zapékací mísy. Navrch dejte směs jogurtu, vajec, čedaru a česneku a pečte 20–25 minut při 200 °C.
Mohlo by Vám také chutnat
- Doba přípravy
- 15 minut
- 30 minut
- 45 minut
- 60 minut
- nad 60 minut
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Příležitost
- Narozeniny
- Párty
- Piknik
- Silvestr
- Valentýn
- Vánoce
- Velikonoce
- Něco lehkého
- Grilování
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské