Výtečné zapečené kotlety s rajčaty a ementálem
Zapečené kotlety s rajčaty a ementálem jsou skvělou volbou pro všední den i slavnostní příležitost. Šťavnaté vepřové maso se peče spolu s aromatickým česnekem, tymiánem a rajčaty, na závěr se doplní plátky ementálu, které se krásně roztečou a dodají zapečeným kotletám jemnou chuť. Zapečené kotlety podávejte s bramborami nebo čerstvým salátem pro dokonalý zážitek.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Olej olivový 2 plž
- Vepřové kotlety s kostí 6 ks
- Sůl
- Pepř
- Česnek 3 strouž.
- Ementál plátky 250 g
- Rajče 6 ks
- Tymián sušený 1 člž
- Máslo 1 plž
- Olej olivový 2 plž
- Vepřové kotlety s kostí 6 ks
- Sůl
- Pepř
- Česnek 3 strouž.
- Ementál plátky 250 g
- Rajče 6 ks
- Tymián sušený 1 člž
- Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.





