×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Voňavé kuřecí s omáčkou 

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Voňavé kuřecí s omáčkou 

Co budete potřebovat

800 g kuřecího masa
1 lžička provensálské koření
olivový olej
4 brambory
Tomatový sos
1 cibule
olej
4 rajčata
sůl, pepř
4 stroužky česneku
Česneková omáčka
1 kelímek zakysané smetany
pažitka
sůl, pepř
1 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Kuřecí maso očistěte a naložte přes noc do olivového oleje, do něhož vmícháte provensálské koření. Druhý den si nejdříve připravte tomatový sos. Na olivovém oleji orestujte cibulku a sloupnutá oloupaná, pokrájená rajčata. Dochuťte solí, pepřem a česnekem. Česnekovou omáčku na brambory připravíte tak, že kelímek zakysané smetany, nakrájenou pažitku, bílý pepř, sůl, citronovou šťávu dáte do misky a vše dobře promícháte. Potom jednotlivé porce masa opečte na grilu tak, aby maso zůstalo hezky šťavnaté. Podávejte s brambory upečenými ve slupce, které si předem předvaříte a dopečete na grilu. Omáčky můžete podávat zvlášť v misce nebo maso přelijte tomatovým sosem a grilované brambory česnekovou omáčkou. Na talíři doplňte zeleninovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Voňavé kuřecí s omáčkou 

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne , Pažitka , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

800 g kuřecího masa
1 lžička provensálské koření
olivový olej
4 brambory
Tomatový sos
1 cibule
olej
4 rajčata
sůl, pepř
4 stroužky česneku
Česneková omáčka
1 kelímek zakysané smetany
pažitka
sůl, pepř
1 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Kuřecí maso očistěte a naložte přes noc do olivového oleje, do něhož vmícháte provensálské koření. Druhý den si nejdříve připravte tomatový sos. Na olivovém oleji orestujte cibulku a sloupnutá oloupaná, pokrájená rajčata. Dochuťte solí, pepřem a česnekem. Česnekovou omáčku na brambory připravíte tak, že kelímek zakysané smetany, nakrájenou pažitku, bílý pepř, sůl, citronovou šťávu dáte do misky a vše dobře promícháte. Potom jednotlivé porce masa opečte na grilu tak, aby maso zůstalo hezky šťavnaté. Podávejte s brambory upečenými ve slupce, které si předem předvaříte a dopečete na grilu. Omáčky můžete podávat zvlášť v misce nebo maso přelijte tomatovým sosem a grilované brambory česnekovou omáčkou. Na talíři doplňte zeleninovým salátem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019