×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vinná klobása v těstíčku
30 minut , Snadné ,

Vinná klobása v těstíčku

Co budu potřebovat

5 vajec
4 lžíce mléka
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce rozpuštěného másla
2 lžíce hladké mouky
600 g vinné klobásy
2 lžíce slunečnicového oleje
2 jarní cibulky, nakrájené podélně
cherry rajčátka, rozpůlená

Jak na to?

Nejdříve rozšlehejte vejce, mléko, sůl, pepř, hořčici, máslo a mouku. Klobásu rozdělte na poloviny a opečte ji z obou stran na oleji v pánvi, která je vhodná i do trouby. Rozehřejte troubu na 180°C. Klobásy zalijte vaječnou směsí, navrch poklaďte jarní cibulkou a rajčátky. Nechte zapéct, až je směs tuhá a po okrajích zlatavá. Trvá to přibližně 10 minut.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Bavorský čočkový eintopf

    Z jednoho hrnce nad 60 minut
  • Boršč

    Polévky nad 60 minut
  • Brokolicové nugetky s čedarem

    Vegetariánské 60 minut