×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vinařský krůtí steak

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Vinařský krůtí steak

Co budete potřebovat

4 plátky krůtích prsních řízků
4 malé cibule
1 sklenice červeného vína
bobkový list
tymián sušený
1 kostka drůbežího bujonu
160 g másla
1 lžička citronové šťávy
1 lžička hladké mouky
petržel hladkolistá
2 lžíce oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Cibulky nasekejte najemno a nechte zesklovatět na lžíci másla. Přidejte víno, bobkový list, tymián a snítku petrželky a vařte tak dlouho, dokud se víno z poloviny nevyvaří. Bujón rozpusťte ve troše horké vody. Vinnou směs přeceďte a cibulku a nať dobře vymačkejte přes sítko. K vývaru přilijte rozpuštěný bujon, přiveďte ještě jednou k varu a odstavte. Utřete 150 g změklého másla se lžící nasekané petrželky, citronovou šťávou a moukou. Plátky masa lehce naklepejte, osolte a opepřete. Opečte je na oleji rozpáleném se lžící másla z obou stran doměkka. Přendejte je na nahřáté talíře a na maso dejte oříšek petrželkového másla. Vinnou omáčku zahřejte a přilijte na talíře k masu. Podávejte s noky připravenými dle návodu na obalu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinařský krůtí steak

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne , Tymián , Petržel kadeřavá
(0)

Co budete potřebovat

4 plátky krůtích prsních řízků
4 malé cibule
1 sklenice červeného vína
bobkový list
tymián sušený
1 kostka drůbežího bujonu
160 g másla
1 lžička citronové šťávy
1 lžička hladké mouky
petržel hladkolistá
2 lžíce oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Cibulky nasekejte najemno a nechte zesklovatět na lžíci másla. Přidejte víno, bobkový list, tymián a snítku petrželky a vařte tak dlouho, dokud se víno z poloviny nevyvaří. Bujón rozpusťte ve troše horké vody. Vinnou směs přeceďte a cibulku a nať dobře vymačkejte přes sítko. K vývaru přilijte rozpuštěný bujon, přiveďte ještě jednou k varu a odstavte. Utřete 150 g změklého másla se lžící nasekané petrželky, citronovou šťávou a moukou. Plátky masa lehce naklepejte, osolte a opepřete. Opečte je na oleji rozpáleném se lžící másla z obou stran doměkka. Přendejte je na nahřáté talíře a na maso dejte oříšek petrželkového másla. Vinnou omáčku zahřejte a přilijte na talíře k masu. Podávejte s noky připravenými dle návodu na obalu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Inspirujte se podobnými recepty