Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVietnamské vepřové špízy
Albert logoAlbert logo
  • Vietnamské vepřové špízy

Vietnamské vepřové špízy

Vietnamské vepřové špízy
Snadné
46-60 minut
5/5
Vietnamská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřová krkovice bez kosti v celku 750 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Sůl s bylinkami
  • Bageta
  • Cukr třtinový BIO 45 g
  • Rybí omáčka 70 ml
  • Cukr krupicový 2 plž
  • Mrkev 4 ks
  • Kvasný ocet 125 ml
  • Koriandr čerstvý 2 hrs.
  • Chilli paprička 2 ks
  • Vepřová krkovice bez kosti v celku 750 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Sůl s bylinkami
  • Bageta
  • Cukr třtinový BIO 45 g
  • Rybí omáčka 70 ml
  • Cukr krupicový 2 plž
  • Mrkev 4 ks
  • Kvasný ocet 125 ml
  • Koriandr čerstvý 2 hrs.
  • Chilli paprička 2 ks

Příprava

1
Vepřové maso nakrájejte na dlouhé asi centimetr široké nudličky, dejte je do mísy, osolte a smíchejte s nadrobno nasekanou jarní cibulkou, utřeným česnekem, rybí omáčkou a cukrem a dejte na 20 minut marinovat do lednice.
2
Mezitím udělejte mrkvový salát. Ocet nalijte do rendlíku, vsypte cukr a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela vychladnout, nejlépe v lednici.
3
Pak roztok smíchejte s mrkví, koriandrem a nudličkami chilli papriček.
4
Maso navlékněte na špejle a opečte na grilovací pánvi z každé strany 5 minut. Podávejte dohromady, špízy a mrkvový salát, doplněné plátky bagety.
1
Vepřové maso nakrájejte na dlouhé asi centimetr široké nudličky, dejte je do mísy, osolte a smíchejte s nadrobno nasekanou jarní cibulkou, utřeným česnekem, rybí omáčkou a cukrem a dejte na 20 minut marinovat do lednice.
2
Mezitím udělejte mrkvový salát. Ocet nalijte do rendlíku, vsypte cukr a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela vychladnout, nejlépe v lednici.
3
Pak roztok smíchejte s mrkví, koriandrem a nudličkami chilli papriček.
4
Maso navlékněte na špejle a opečte na grilovací pánvi z každé strany 5 minut. Podávejte dohromady, špízy a mrkvový salát, doplněné plátky bagety.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 19.06.2024 do 25.06.2024

Platný ještě 14 dní

Od 19.06.2024 do 02.07.2024

Platný ještě 7 dní

Od 19.06.2024 do 25.06.2024

Platný ještě 14 dní

Od 19.06.2024 do 02.07.2024

Platný ještě 14 dní

Od 19.06.2024 do 02.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.