×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřový řízek v těstíčku

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Vepřový řízek v těstíčku

Co budete potřebovat

600–800 g vepřového masa na řízek (kýta, krkovice, panenka...)
sůl
2–4 stroužky česneku, prolisované
olej na smažení
snítky rozmarýnu na ozdobu
Na těstíčko
1 lžíce nasekaného rozmarýnu
150 g hladké mouky
15 lžic mléka
1–2 vejce
1–2 lžíce parmazánu

Jak na to?

Maso nakrájejte na 1cm plátky a zlehka je naklepejte mezi dvěma pruhy potravinářské fólie. Plátky osolte a potřete prolisovaným česnekem. Suroviny na těstíčko prošlehejte a obalujte v něm maso z obou stran.
Řízky smažte v rozpáleném oleji dozlatova. Odkládejte je na papírové utěrky, aby odsály přebytečný tuk. Při podávání ozdobte rozmarýnem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřový řízek v těstíčku

Hlavní chod Snadné Vánoce Smažení Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 5 (5)

Co budete potřebovat

600–800 g vepřového masa na řízek (kýta, krkovice, panenka...)
sůl
2–4 stroužky česneku, prolisované
olej na smažení
snítky rozmarýnu na ozdobu
Na těstíčko
1 lžíce nasekaného rozmarýnu
150 g hladké mouky
15 lžic mléka
1–2 vejce
1–2 lžíce parmazánu

Jak na to?

Maso nakrájejte na 1cm plátky a zlehka je naklepejte mezi dvěma pruhy potravinářské fólie. Plátky osolte a potřete prolisovaným česnekem. Suroviny na těstíčko prošlehejte a obalujte v něm maso z obou stran.
Řízky smažte v rozpáleném oleji dozlatova. Odkládejte je na papírové utěrky, aby odsály přebytečný tuk. Při podávání ozdobte rozmarýnem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty