Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vepřový bůček na tymiánu 

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na...
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na perníčky 

Vepřový bůček na tymiánu 

Co budete potřebovat

1 kg vepřového bůčku
sůl
3 cibule
5 bobkových listů
1⁄2 snítky čerstvého tymiánu
2 lžíce olivového oleje
500 ml vody
1 lžíce jablečného octa
pepř

Jak na to?

1. Troubu rozehřejte na 200 °C.
2. Kůži masa na povrchu nařežte na proužky vzdálené asi 3 mm od sebe a důkladně osolte.
3. Do zapékací mísy vložte oloupané, na čtvrtky pokrájené cibule a bylinky. Navrch umístěte mřížku a na ni položte bůček kůží dolů. Podlijte 500 ml studené vody a pečte 30 minut. Obraťte maso, potřete ho olivovým olejem, teplotu snižte na 140 °C a dopékejte 90 minut dozlatova. Na posledních 10 minut pečení zvyšte teplotu opět na 200 °C.
4. Po vyjmutí nechte maso 10 minut odpočinout zakryté alobalem.
5. Z výpeku posbírejte tuk a zbytek sceďte přes síto. Do scezeného výpeku vmíchejte ocet, sůl a pepř. Podávejte k masu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřový bůček na tymiánu 

Hlavní chod Snadné Ostatní Chuťovky Vánoce Bezlepkové Bez laktózy Magazín 12/2019 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

1 kg vepřového bůčku
sůl
3 cibule
5 bobkových listů
1⁄2 snítky čerstvého tymiánu
2 lžíce olivového oleje
500 ml vody
1 lžíce jablečného octa
pepř

Jak na to?

1. Troubu rozehřejte na 200 °C.
2. Kůži masa na povrchu nařežte na proužky vzdálené asi 3 mm od sebe a důkladně osolte.
3. Do zapékací mísy vložte oloupané, na čtvrtky pokrájené cibule a bylinky. Navrch umístěte mřížku a na ni položte bůček kůží dolů. Podlijte 500 ml studené vody a pečte 30 minut. Obraťte maso, potřete ho olivovým olejem, teplotu snižte na 140 °C a dopékejte 90 minut dozlatova. Na posledních 10 minut pečení zvyšte teplotu opět na 200 °C.
4. Po vyjmutí nechte maso 10 minut odpočinout zakryté alobalem.
5. Z výpeku posbírejte tuk a zbytek sceďte přes síto. Do scezeného výpeku vmíchejte ocet, sůl a pepř. Podávejte k masu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na...
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na perníčky 

Inspirujte se podobnými recepty