
Vepřový bok na šlavěji a česneku s švestkovou omáčkou

Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřový bůček s kostí v celku 2 kg
- Brambory nové 1,5 kg
- Česnek 4 strouž.
- Petrželová nať 1 hrs.
- Pepř 1 plž
- Vinný bílý ocet 150 ml
- Sůl 1 plž
- Jablko zelené 1 ks
- Cukr třtinový 200 g
- Švestky 350 g
- Šalvěj čerstvá 2 hrs.
- Meruňky sušené 230 g
- Voda 100 ml
- Chilli paprička 1 ks
- Máslo
- Vepřový bůček s kostí v celku 2 kg
- Brambory nové 1,5 kg
- Česnek 4 strouž.
- Petrželová nať 1 hrs.
- Pepř 1 plž
- Vinný bílý ocet 150 ml
- Sůl 1 plž
- Jablko zelené 1 ks
- Cukr třtinový 200 g
- Švestky 350 g
- Šalvěj čerstvá 2 hrs.
- Meruňky sušené 230 g
- Voda 100 ml
- Chilli paprička 1 ks
- Máslo


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.