Vepřové plátky se sýrem feta
Ingredience
1 | velká cibule, nasekaná nahrubo |
500 g | brambor AQ, nakrájených na plátky |
2 | lžíce olivového oleje + na pokapání |
sůl | |
4 | cca 120g vepřové plátky (vepřová pečeně) AQ |
250 g | cherry rajčátek AQ, přepulených |
4 | větvičky tymiánu na ozdobu |
100 ml | suchého bílého vína |
150 ml | zeleninového vývaru |
100 g | sýru feta |
1 | citron ABio |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 220°C. Cibuli smíchejte splátky brambor, vmíchejte jednu lžíci olivového oleje, důkladně osolte a dejte do pekáče. Vepřové plátky lehce naklepejte, z obou stran osolte a opečte na zbylém oleji, aby se maso zatáhlo. Rajčátka a tymián rozprostřete na brambory, navrch dejte maso, přelijte vínem a vývarem a pečte půl hodiny, aby bylo vše krásně měkké.
Vyndejte z trouby, zakapejte olejem, posypte sýrem feta, nastrouhanou citronovou kůrou a tymiánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY