
Zapečené vepřové po švýcarsku
Tento recept nám je vyhlášeným pokladem paní kuchařky z dětského domova v Mostu a u dětí je jedním z nejoblíbenějších.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Ostatní
Neplýtvání
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřová kýta 500 g
- Vejce 4 ks
- Pepř
- Sůl
- Olej slunečnicový 20 ml
- Cibule 1 ks
- Smetana ke šlehání 30%-33% 350 ml
- Gouda bloček 150 g
- Brambory typu C 600 g
- Jablko 1 ks
- Muškátový oříšek
- Med 1 plž
- Polníček 80 g
- Jablečný ocet 1 člž
- Mrkev 1 ks
- Olej olivový 3 plž
- Hořčice dijonská 1 člž
- Rukola 80 g
- Vepřová kýta 500 g
- Vejce 4 ks
- Pepř
- Sůl
- Olej slunečnicový 20 ml
- Cibule 1 ks
- Smetana ke šlehání 30%-33% 350 ml
- Gouda bloček 150 g
- Brambory typu C 600 g
- Jablko 1 ks
- Muškátový oříšek
- Med 1 plž
- Polníček 80 g
- Jablečný ocet 1 člž
- Mrkev 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.