
Vepřové plátky na jablkách a hruškách
Vepřové plátky podávejtes rýží nebo pečenými bramborami.

Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřová kýta 600 g
- Sůl
- Pepř
- Olej slunečnicový 2 plž
- Tymián sušený 1/2 člž
- Hruška 2 ks
- Tymián čerstvý 1 snít.
- Jablko 2 ks
- Sojová omáčka 2 plž
- Vepřová kýta 600 g
- Sůl
- Pepř
- Olej slunečnicový 2 plž
- Tymián sušený 1/2 člž
- Hruška 2 ks
- Tymián čerstvý 1 snít.
- Jablko 2 ks
- Sojová omáčka 2 plž
Příprava
- 1Maso nakrájejte na tenké plátky, naklepejte, osolte a opepřete.
- 2Poté naložte do marinády z oleje, tymiánu a sójové omáčky. 2. Jablka a hrušky nakrájejte na měsíčky a očistěte od jádřinců.
- 3Maso opečte na pánvi z obou stran dozlatova.
- 4Vše vložte do pekáče a pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
- 5Upečené maso ozdobte čerstvým tymiánem.
- 1Maso nakrájejte na tenké plátky, naklepejte, osolte a opepřete.
- 2Poté naložte do marinády z oleje, tymiánu a sójové omáčky. 2. Jablka a hrušky nakrájejte na měsíčky a očistěte od jádřinců.
- 3Maso opečte na pánvi z obou stran dozlatova.
- 4Vše vložte do pekáče a pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
- 5Upečené maso ozdobte čerstvým tymiánem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.