ReceptyVepřové plátky na jablkách a hruškách
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové plátky na jablkách a hruškách

Vepřové plátky na jablkách a hruškách

Vepřové plátky podávejtes rýží nebo pečenými bramborami.
Vepřové plátky na jablkách a hruškách
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřová kýta 600 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Tymián sušený 1/2 člž
  • Hruška 2 ks
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Jablko 2 ks
  • Sojová omáčka 2 plž
  • Vepřová kýta 600 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Tymián sušený 1/2 člž
  • Hruška 2 ks
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Jablko 2 ks
  • Sojová omáčka 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.