Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 jablko
1 menší mrkev
4 lžíce strouhaného křenu
100 ml hovězího vývaru
1 lžíce octa
1 lžička cukru
5 lžic sójové omáčky
2 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku
1 lžička tymiánu
500 g vepřových medailonků

Postup přípravy

Jablko i oškrábanou mrkev nastrouhejte najemno a smíchejte s křenem. Zalijte hovězím vývarem a dochuťte octem a cukrem. Nechte stranou krátce odležet.
Ze sójové omáčky, oleje, nasekaného česneku a tymiánu si připravte marinádu na maso. Pokud je to potřeba, rozkrájejte medailonky na menší kousky. Maso potřete připravenou marinádou a opečte na pánvi.

Pomohl vám recept?
4hodnocení4

Další videorecepty