×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřové medailonky s jablečným křenem

Další recepty a články

Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous...
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...

Vepřové medailonky s jablečným křenem

Co budete potřebovat

1 jablko
1 menší mrkev
4 lžíce strouhaného křenu
100 ml hovězího vývaru
1 lžíce octa
1 lžička cukru
5 lžic sójové omáčky
2 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku
1 lžička tymiánu
500 g vepřových medailonků

Jak na to?

Jablko i oškrábanou mrkev nastrouhejte najemno a smíchejte s křenem. Zalijte hovězím vývarem a dochuťte octem a cukrem. Nechte stranou krátce odležet.
Ze sójové omáčky, oleje, nasekaného česneku a tymiánu si připravte marinádu na maso. Pokud je to potřeba, rozkrájejte medailonky na menší kousky. Maso potřete připravenou marinádou a opečte na pánvi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové medailonky s jablečným křenem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Maso Bez laktózy Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

1 jablko
1 menší mrkev
4 lžíce strouhaného křenu
100 ml hovězího vývaru
1 lžíce octa
1 lžička cukru
5 lžic sójové omáčky
2 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku
1 lžička tymiánu
500 g vepřových medailonků

Jak na to?

Jablko i oškrábanou mrkev nastrouhejte najemno a smíchejte s křenem. Zalijte hovězím vývarem a dochuťte octem a cukrem. Nechte stranou krátce odležet.
Ze sójové omáčky, oleje, nasekaného česneku a tymiánu si připravte marinádu na maso. Pokud je to potřeba, rozkrájejte medailonky na menší kousky. Maso potřete připravenou marinádou a opečte na pánvi.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...

Inspirujte se podobnými recepty