×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové medailonky s jablečným křenem

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Svatomartinská husa s jablky
Svatomartinská husa...
Svatomartinská husa s jablky
Svatomartinská husa s jablky

Vepřové medailonky s jablečným křenem

Co budete potřebovat

1 jablko
1 menší mrkev
4 lžíce strouhaného křenu
100 ml hovězího vývaru
1 lžíce octa
1 lžička cukru
5 lžic sójové omáčky
2 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku
1 lžička tymiánu
500 g vepřových medailonků

Jak na to?

Jablko i oškrábanou mrkev nastrouhejte najemno a smíchejte s křenem. Zalijte hovězím vývarem a dochuťte octem a cukrem. Nechte stranou krátce odležet.
Ze sójové omáčky, oleje, nasekaného česneku a tymiánu si připravte marinádu na maso. Pokud je to potřeba, rozkrájejte medailonky na menší kousky. Maso potřete připravenou marinádou a opečte na pánvi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové medailonky s jablečným křenem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Maso Bez laktózy Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

1 jablko
1 menší mrkev
4 lžíce strouhaného křenu
100 ml hovězího vývaru
1 lžíce octa
1 lžička cukru
5 lžic sójové omáčky
2 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku
1 lžička tymiánu
500 g vepřových medailonků

Jak na to?

Jablko i oškrábanou mrkev nastrouhejte najemno a smíchejte s křenem. Zalijte hovězím vývarem a dochuťte octem a cukrem. Nechte stranou krátce odležet.
Ze sójové omáčky, oleje, nasekaného česneku a tymiánu si připravte marinádu na maso. Pokud je to potřeba, rozkrájejte medailonky na menší kousky. Maso potřete připravenou marinádou a opečte na pánvi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Svatomartinská husa s jablky
Svatomartinská husa s jablky
Svatomartinská husa s jablky
Svatomartinská husa s jablky

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat