×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Co budete potřebovat

800 g brambor
sůl, pepř
2 lžíce olivového oleje + na potření
4 stroužky česneku, na plátky
šťáva z půlky citronu
2 balení vepřových medailonků Italia AQ
pořádná hrst hladkolisté petrželky, nasekané

Jak na to?

Brambory oloupejte nebo jen omyjte, nakrájejte na kousky velikosti sousta a deset minut povařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte, pořádně osušte a přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Poté brambory osolte, opepřete, promíchejte s olivovým olejem a plátky česneku. Dejte na dvacet až pětadvacet minut péct při 200 °C. Několikrát promíchejte, aby byly brambory upečené ze všech stran. Pět minut před koncem brambory polijte citronovou šťávou a promíchejte. Mezitím opečte na pánvi medailonky, lehce potřené olejem. Podávejte společně, brambory zasypte petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Hlavní chod Snadné Italská Pečení Petržel kadeřavá Magazín 6/2011
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

800 g brambor
sůl, pepř
2 lžíce olivového oleje + na potření
4 stroužky česneku, na plátky
šťáva z půlky citronu
2 balení vepřových medailonků Italia AQ
pořádná hrst hladkolisté petrželky, nasekané

Jak na to?

Brambory oloupejte nebo jen omyjte, nakrájejte na kousky velikosti sousta a deset minut povařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte, pořádně osušte a přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Poté brambory osolte, opepřete, promíchejte s olivovým olejem a plátky česneku. Dejte na dvacet až pětadvacet minut péct při 200 °C. Několikrát promíchejte, aby byly brambory upečené ze všech stran. Pět minut před koncem brambory polijte citronovou šťávou a promíchejte. Mezitím opečte na pánvi medailonky, lehce potřené olejem. Podávejte společně, brambory zasypte petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty