×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Co budete potřebovat

800 g brambor
sůl, pepř
2 lžíce olivového oleje + na potření
4 stroužky česneku, na plátky
šťáva z půlky citronu
2 balení vepřových medailonků Italia AQ
pořádná hrst hladkolisté petrželky, nasekané

Jak na to?

Brambory oloupejte nebo jen omyjte, nakrájejte na kousky velikosti sousta a deset minut povařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte, pořádně osušte a přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Poté brambory osolte, opepřete, promíchejte s olivovým olejem a plátky česneku. Dejte na dvacet až pětadvacet minut péct při 200 °C. Několikrát promíchejte, aby byly brambory upečené ze všech stran. Pět minut před koncem brambory polijte citronovou šťávou a promíchejte. Mezitím opečte na pánvi medailonky, lehce potřené olejem. Podávejte společně, brambory zasypte petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Hlavní chod Snadné Italská Pečení Magazín 6/2011
Průměrné hodnocení 4 (4)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

800 g brambor
sůl, pepř
2 lžíce olivového oleje + na potření
4 stroužky česneku, na plátky
šťáva z půlky citronu
2 balení vepřových medailonků Italia AQ
pořádná hrst hladkolisté petrželky, nasekané

Jak na to?

Brambory oloupejte nebo jen omyjte, nakrájejte na kousky velikosti sousta a deset minut povařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte, pořádně osušte a přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Poté brambory osolte, opepřete, promíchejte s olivovým olejem a plátky česneku. Dejte na dvacet až pětadvacet minut péct při 200 °C. Několikrát promíchejte, aby byly brambory upečené ze všech stran. Pět minut před koncem brambory polijte citronovou šťávou a promíchejte. Mezitím opečte na pánvi medailonky, lehce potřené olejem. Podávejte společně, brambory zasypte petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Inspirujte se podobnými recepty