×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové kotlety s pomerančovou marmeládou

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Vepřové kotlety s pomerančovou marmeládou

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku , na plátky
sůl
4 vepřové kotlety s kostí
200 ml kuřecího vývaru
4 lžíce pomerančové marmelády
hrst lístků čerstvého tymiánu

Jak na to?

Na pánvi s rozehřátým olejem krátce opečte česnek, přidejte osolené vepřové kotlety a opékejte je 6 minut z každé strany, až budou propečené a měkké.
Mezitím promíchejte vývar s marmeládou a tymiánem. Opečené kotlety přemístěte z pánve na nahřátý talíř. Z pánve slijte olej, nalijte do ní ochucený vývar a vařte do mírného zhoustnutí. Kotlety vraťte do pánve, promíchejte s omáčkou a podávejte s rýží či vařenou zeleninou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové kotlety s pomerančovou marmeládou

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 10/2014
Průměrné hodnocení 3 (6)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku , na plátky
sůl
4 vepřové kotlety s kostí
200 ml kuřecího vývaru
4 lžíce pomerančové marmelády
hrst lístků čerstvého tymiánu

Jak na to?

Na pánvi s rozehřátým olejem krátce opečte česnek, přidejte osolené vepřové kotlety a opékejte je 6 minut z každé strany, až budou propečené a měkké.
Mezitím promíchejte vývar s marmeládou a tymiánem. Opečené kotlety přemístěte z pánve na nahřátý talíř. Z pánve slijte olej, nalijte do ní ochucený vývar a vařte do mírného zhoustnutí. Kotlety vraťte do pánve, promíchejte s omáčkou a podávejte s rýží či vařenou zeleninou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty