
Vepřové koleno, celerové pyré a glazované šalotky
Pečené koleno Albert Excellent, předpřipravené metodou sous vide, budete mít hotové v cuku letu. Stačí ho totiž jen krátce dopéct v troubě. Hodí se nejen k silvestrovské oslavě, ale také třeba na novoroční oběd.

Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřové koleno sous-vide 1 ks
- Česnek 3 strouž.
- Olej olivový 1 plž
- Cibule šalotka 300 g
- Cukr třtinový 2 plž
- Celer 500 g
- Červené víno 100 ml
- Balzamikový ocet 4 plž
- Sůl
- Tymián čerstvý 1 plž
- Brambory typu C 300 g
- Smetana ke šlehání 100 ml
- Máslo 65 g
- Vepřové koleno sous-vide 1 ks
- Česnek 3 strouž.
- Olej olivový 1 plž
- Cibule šalotka 300 g
- Cukr třtinový 2 plž
- Celer 500 g
- Červené víno 100 ml
- Balzamikový ocet 4 plž
- Sůl
- Tymián čerstvý 1 plž
- Brambory typu C 300 g
- Smetana ke šlehání 100 ml
- Máslo 65 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.