×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové balíčky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Vepřové balíčky

Co budete potřebovat

600 g vepřových medailonků
6–8 plátků slaniny AQ
2 lžíce olivového oleje
350–400 g zelených fazolek
2 lžíce solených kaparů
125 ml kuřecího vývaru
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička citronové kůry
350 g cherry rajčat AQ
sůl
pepř

Jak na to?

Každý jeden vepřový medailonek obalte plátkem slaniny. Rozpalte 1 lžíci olivového oleje a obalené medailonky na něm 3–4 minuty osmažte z každé strany. Dejte stranou a udržujte teplé. Zbytek oleje rozpalte ve velké pánvi, přidejte fazolky a kapary a opékejte 2–3 minuty. Vlijte vývar, vmíchejte citronovou šťávu i kůru a vařte další 3–4 minuty nebo dokud omáčka nezhoustne. Poté přidejte rajčata, vše osolte a opepřete, vraťte do pánve i maso, prohřejte a podávejte.
Tip - Nejlepší přílohou k pokrmu je kaše, kuskus nebo vařené či pečené brambory.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové balíčky

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

600 g vepřových medailonků
6–8 plátků slaniny AQ
2 lžíce olivového oleje
350–400 g zelených fazolek
2 lžíce solených kaparů
125 ml kuřecího vývaru
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička citronové kůry
350 g cherry rajčat AQ
sůl
pepř

Jak na to?

Každý jeden vepřový medailonek obalte plátkem slaniny. Rozpalte 1 lžíci olivového oleje a obalené medailonky na něm 3–4 minuty osmažte z každé strany. Dejte stranou a udržujte teplé. Zbytek oleje rozpalte ve velké pánvi, přidejte fazolky a kapary a opékejte 2–3 minuty. Vlijte vývar, vmíchejte citronovou šťávu i kůru a vařte další 3–4 minuty nebo dokud omáčka nezhoustne. Poté přidejte rajčata, vše osolte a opepřete, vraťte do pánve i maso, prohřejte a podávejte.
Tip - Nejlepší přílohou k pokrmu je kaše, kuskus nebo vařené či pečené brambory.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty