
Vepřová žebra se salátem coleslaw
Ingredience
2 | vepřová žebra „sous vide“ AExc |
Salát coleslaw: | |
---|---|
½ | středně velké hlávky bílého zelí |
1 | malá cibule |
2 | stonky řapíkatého celeru |
1 | velká mrkev |
250 g | majonézy |
sůl a pepř | |
cukr | |
vinný ocet | |
citronová šťáva | |
Česnekový dřevorubecký chléb: | |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
2 | stroužky česneku |
4 | lžíce olivového oleje |
sůl a pepř | |
2 | dřevorubecké chleby |
Postup přípravy
Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod