×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřová žebra se salátem coleslaw
nad 60 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Grilování , Bez laktózy ,

Vepřová žebra se salátem coleslaw

Co budu potřebovat

2 vepřová žebra „sous vide“ AExc
Salát coleslaw:
½ středně velké hlávky bílého zelí
1 malá cibule
2 stonky řapíkatého celeru
1 velká mrkev
250 g majonézy
sůl a pepř
cukr
vinný ocet
citronová šťáva
Česnekový dřevorubecký chléb:
1 hrst hladkolisté petrželky
2 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
2 dřevorubecké chleby

Jak na to?

Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Tábornické sladké brambory na ohni

    Hlavní chod 60 minut
  • Táborácké fazole

    Hlavní chod 30 minut
  • Kotlíkové lečo

    Hlavní chod 30 minut