×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřová žebra se salátem coleslaw

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Vepřová žebra se salátem coleslaw

Co budete potřebovat

2 vepřová žebra „sous vide“ AExc
Salát coleslaw:
½ středně velké hlávky bílého zelí
1 malá cibule
2 stonky řapíkatého celeru
1 velká mrkev
250 g majonézy
sůl a pepř
cukr
vinný ocet
citronová šťáva
Česnekový dřevorubecký chléb:
1 hrst hladkolisté petrželky
2 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
2 dřevorubecké chleby

Jak na to?

Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová žebra se salátem coleslaw

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Bez laktózy Magazín 5/2017 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 vepřová žebra „sous vide“ AExc
Salát coleslaw:
½ středně velké hlávky bílého zelí
1 malá cibule
2 stonky řapíkatého celeru
1 velká mrkev
250 g majonézy
sůl a pepř
cukr
vinný ocet
citronová šťáva
Česnekový dřevorubecký chléb:
1 hrst hladkolisté petrželky
2 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
2 dřevorubecké chleby

Jak na to?

Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty