Vepřová žebra se salátem coleslaw
Ingredience
2 | vepřová žebra „sous vide“ AExc |
Salát coleslaw: | |
---|---|
½ | středně velké hlávky bílého zelí |
1 | malá cibule |
2 | stonky řapíkatého celeru |
1 | velká mrkev |
250 g | majonézy |
sůl a pepř | |
cukr | |
vinný ocet | |
citronová šťáva | |
Česnekový dřevorubecký chléb: | |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
2 | stroužky česneku |
4 | lžíce olivového oleje |
sůl a pepř | |
2 | dřevorubecké chleby |
Postup přípravy
Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY