Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 vepřová žebra „sous vide“ AExc
Salát coleslaw:
½ středně velké hlávky bílého zelí
1 malá cibule
2 stonky řapíkatého celeru
1 velká mrkev
250 g majonézy
sůl a pepř
cukr
vinný ocet
citronová šťáva
Česnekový dřevorubecký chléb:
1 hrst hladkolisté petrželky
2 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
2 dřevorubecké chleby

Postup přípravy

Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty