×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřová žebra se salátem coleslaw

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka
Musaka
Musaka
Musaka
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy...
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové...
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Vepřová žebra se salátem coleslaw

Co budete potřebovat

2 vepřová žebra „sous vide“ AExc
Salát coleslaw:
½ středně velké hlávky bílého zelí
1 malá cibule
2 stonky řapíkatého celeru
1 velká mrkev
250 g majonézy
sůl a pepř
cukr
vinný ocet
citronová šťáva
Česnekový dřevorubecký chléb:
1 hrst hladkolisté petrželky
2 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
2 dřevorubecké chleby

Jak na to?

Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová žebra se salátem coleslaw

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Bez laktózy Magazín 5/2017
(0)

Co budete potřebovat

2 vepřová žebra „sous vide“ AExc
Salát coleslaw:
½ středně velké hlávky bílého zelí
1 malá cibule
2 stonky řapíkatého celeru
1 velká mrkev
250 g majonézy
sůl a pepř
cukr
vinný ocet
citronová šťáva
Česnekový dřevorubecký chléb:
1 hrst hladkolisté petrželky
2 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
2 dřevorubecké chleby

Jak na to?

Žebra dopečte v troubě podle návodu na obalu.
Připravte salát: zelí, cibuli a celer nakrájejte na drobné kostičky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Majonézu smíchejte se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Zeleninu promíchejte se zálivkou a nechte odležet v lednici.
Petrželku nasekejte, česnek utřete, smíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete. Chleby rozkrojte, potřete směsí a dejte zapéct.
Pečená žebra položte na chleby a nakrájejte. Podávejte se salátem coleslaw.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka
Musaka
Musaka
Musaka
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Inspirujte se podobnými recepty