ReceptyVepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou
Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou
Náročné
Více než 60 minut
3/5
Ingredience
Složení
1 porcí
Rajský protlak 500 g
Česnek 2 strouž.
Sojová omáčka 2 plž
Worcesterová omáčka 1 plž
Med 3 plž
Vepřová žebra 1 kg
Rajský protlak 500 g
Česnek 2 strouž.
Sojová omáčka 2 plž
Worcesterová omáčka 1 plž
Med 3 plž
Vepřová žebra 1 kg
Příprava
1
Předehřejte troubu na 200 °C. V míse smíchejte prvních pět surovin. Žebra rozsekejte na porce a důkladně je obalte marinádou. Plech vyložte pečicím papírem, rozložte na něj žebra, zakryjte alobalem a pečte 35 minut. Pak odkryjte a za občasného obracení pečte ještě 45–60 minut, až bude maso propečené a marináda hustá a lepkavá.
1
Předehřejte troubu na 200 °C. V míse smíchejte prvních pět surovin. Žebra rozsekejte na porce a důkladně je obalte marinádou. Plech vyložte pečicím papírem, rozložte na něj žebra, zakryjte alobalem a pečte 35 minut. Pak odkryjte a za občasného obracení pečte ještě 45–60 minut, až bude maso propečené a marináda hustá a lepkavá.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!