1
V míse smíchejte cukr se sójovou omáčkou, kečupem, sherry, nastrouhaným zázvorem a drceným česnekem.
2
Maso potřete ze všech stran marinádou a na 24 hodin uložte do lednice.
3
Gril rozpalte na středně mírný žár, maso položte na rošt, přiklopte a grilujte na nepřímém ohni 2 hodiny.
4
Maso sejměte z grilu, potřete zbytkem marinády a zabalte do alobalu.
5
Grilujte další 2–3 hodiny, dokud konce kostí nevyčnívají 6 mm z masa. Teplota uvnitř masa by měla dosáhnout 75–80 °C.
6
Maso nechte v alobalu 30 minut odpočinout a potom nakrájejte po 2 žebrech na porce. Posypte nakrájenou jarní cibulkou.
1
V míse smíchejte cukr se sójovou omáčkou, kečupem, sherry, nastrouhaným zázvorem a drceným česnekem.
2
Maso potřete ze všech stran marinádou a na 24 hodin uložte do lednice.
3
Gril rozpalte na středně mírný žár, maso položte na rošt, přiklopte a grilujte na nepřímém ohni 2 hodiny.
4
Maso sejměte z grilu, potřete zbytkem marinády a zabalte do alobalu.
5
Grilujte další 2–3 hodiny, dokud konce kostí nevyčnívají 6 mm z masa. Teplota uvnitř masa by měla dosáhnout 75–80 °C.
6
Maso nechte v alobalu 30 minut odpočinout a potom nakrájejte po 2 žebrech na porce. Posypte nakrájenou jarní cibulkou.