Vepřová pečeně s jablky, rozmarýnem a česnekem
Ingredience
1 kg | vepřové pečeně |
sůl | |
pepř | |
40 ml | olivového oleje |
4 | jablka |
2 | cibule |
2 | palice česneku |
4 | snítky čerstvého rozmarýnu |
Postup přípravy
1. Maso osolte a opepřete, potřete 10 ml oleje a svažte potravinářským provázkem do válečku.
2. Zprudka v pánvi orestujte ze všech stran na zbylém rozpáleném oleji.
3. Přendejte do pekáčku, obložte jablky nakrájenými na klínky, oloupanou cibulí překrojenou napůl, palicemi česneku překrojenými napůl a celými snítkami rozmarýnu.
4. Pečte odklopené 35 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Pak troubu vypněte a nechte ještě v uzavřené troubě 10 minut dojít.
5. Pečeni podávejte nakrájenou na plátky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY