
Pomazánka ze pstruha

Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Svačina
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 15 g
- Pstruh celý 1 ks
- Sůl
- Olej olivový 10 ml
- Pepř
- Lučina 200 g
- Hořčice plnotučná 1 člž
- Chléb mistrovský 4 ks
- Cibule šalotka 2 ks
- Citron 1 ks
- Chilli mleté
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Máslo 15 g
- Pstruh celý 1 ks
- Sůl
- Olej olivový 10 ml
- Pepř
- Lučina 200 g
- Hořčice plnotučná 1 člž
- Chléb mistrovský 4 ks
- Cibule šalotka 2 ks
- Citron 1 ks
- Chilli mleté
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
Příprava
- 1Omytého pstruha osušte a zakápněte olivovým olejem. Osolte a opepřete ze všech stran. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a pstruha opečte z obou stran dozlatova. Nechte rybu trochu vychladnout a zbavte ji kůže a kostí.
- 2V míse smíchejte vidličkou lučinu, hořčici, lžíci citronové šťávy, sůl, pepř a přidejte nadrobno pokrájenou očištěnou šalotku. Nakonec vmíchejte natrhané rybí maso a špetku chilli koření.
- 3Servírujte na krajících Mistrovského chleba a ozdobte bazalkou.
- 1Omytého pstruha osušte a zakápněte olivovým olejem. Osolte a opepřete ze všech stran. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a pstruha opečte z obou stran dozlatova. Nechte rybu trochu vychladnout a zbavte ji kůže a kostí.
- 2V míse smíchejte vidličkou lučinu, hořčici, lžíci citronové šťávy, sůl, pepř a přidejte nadrobno pokrájenou očištěnou šalotku. Nakonec vmíchejte natrhané rybí maso a špetku chilli koření.
- 3Servírujte na krajících Mistrovského chleba a ozdobte bazalkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.