×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka Wellington

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřová panenka Wellington

Co budete potřebovat

600 g vepřové panenky
400 g žampionů
1 šalotka
10 g másla
Sůl, pepř
2 lžičky tymiánu
1 lžička sušené petrželky
½ lžičky sušené šalvěje
2 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce plnotučné hořčice
150 g slaniny, plátky
1 listové těsto

Jak na to?

Nadrobno pokrájené žampiony a šalotku restujte na másle s bylinkami, solí a pepřem do odpaření tekutiny z hub.
Na oleji zprudka zatáhněte maso, osolte, opepřete a potřete hořčicí.
Na potravinovou fólii vyskládejte slaninové lůžko, poklaďte žampiony, vložte maso a zabalte do válečku. Vložte na 20 minut do lednice.
Troubu předehřejte na 180 °C.
Rozbalte listové těsto, kraje pomažte žloutkem. Z masa opatrně sejměte fólii a zabalte do těsta. Pevně uzavřete ze všech stran a zalepte vajíčkem. Pečte 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka Wellington

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

600 g vepřové panenky
400 g žampionů
1 šalotka
10 g másla
Sůl, pepř
2 lžičky tymiánu
1 lžička sušené petrželky
½ lžičky sušené šalvěje
2 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce plnotučné hořčice
150 g slaniny, plátky
1 listové těsto

Jak na to?

Nadrobno pokrájené žampiony a šalotku restujte na másle s bylinkami, solí a pepřem do odpaření tekutiny z hub.
Na oleji zprudka zatáhněte maso, osolte, opepřete a potřete hořčicí.
Na potravinovou fólii vyskládejte slaninové lůžko, poklaďte žampiony, vložte maso a zabalte do válečku. Vložte na 20 minut do lednice.
Troubu předehřejte na 180 °C.
Rozbalte listové těsto, kraje pomažte žloutkem. Z masa opatrně sejměte fólii a zabalte do těsta. Pevně uzavřete ze všech stran a zalepte vajíčkem. Pečte 20 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty