
Pečená kedlubna s jogurtovým dipem
Pečené kedlubny podávejte s jogurtovo- česnekovým dipem.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Kedlubna 4 ks
- Olej sezamový BIO 2 plž
- Sůl
- Pepř
- Rajčata cherry 250 g
- Jogurt bílý 250 g
- Mix listových salátů 3 hrs.
- Olej slunečnicový 2 plž
- Česnek 8 strouž.
- Kedlubna 4 ks
- Olej sezamový BIO 2 plž
- Sůl
- Pepř
- Rajčata cherry 250 g
- Jogurt bílý 250 g
- Mix listových salátů 3 hrs.
- Olej slunečnicový 2 plž
- Česnek 8 strouž.


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.